2777
2789

من از اول بارداریم همه قندام تو رنج بود و مناسب بود.تا اینکه تو ۳۳ هفته خودم از سر درد شک کردم که شاید قندم بالاس.با دستگاه  خونگی ها گرفتم.ناشتام خوب بود.زیر صد بود ولی بعد صبحانه هام یکم بالا رفت.بقیه ی وعده هام خوب بود قابل قبول بود .دکترم گفت رژیم بگیر.یا نونو کامل حذف کن.اولش خوب بود کنترل شد.ولی باز دوباره الان به هم ریخته.مدام بالاس یه ساعت بعد غذا تا ۱۸۰ گاهی یکم بیشتر هم میشه د  ساعت بعدش ۱۴۰ یا ۱۵۰ میشه .حالا از استرس دارم میمیرم.هر چی میخورم کوفتم میشه انقدر استرس دارم.

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

شیرنی جات زیاد میخوردی . یا کنترل میکردی خود ب خود دچار دیابت بارداری میشین . میشه یکم توضیح بدین

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

عزیزم چیزی نیست اکثر خانم ها در بارداری میگیرند...من خودم دیابت دارم از بچگی مشکلی هم ندارم اگه رعایت کنم..شماهم این چندوقتو رعایت کن نون و ماکارونی و برنجو کم کن در عوض میوه و سبزیجات زیاد مصرف کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرنی جات زیاد میخوردی . یا کنترل میکردی خود ب خود دچار دیابت بارداری میشین . میشه یکم توضیح بدین

نه اصلا شیرینی نخوردم.بخاطر اینکه چربی ام بالا بود نخوردم.الانم که دوماهه اصلا شیرینی پیدا نمیشه بخورم.فقط صبحانه ها عسل یا مربا میخوردم‌

عزیزم چیزی نیست اکثر خانم ها در بارداری میگیرند...من خودم دیابت دارم از بچگی مشکلی هم ندارم اگه رعای ...

نگرانم برا بچه مشکلی پیش بیاره .

نگرانم برا بچه مشکلی پیش بیاره .

نه ما تو آشناها چندنفرو داشتیم ک هیچ مشکلی تداشتن فقط تذار قندت بره بالا یه جا نشین تو خونه هی راه برو میوه و سبزیجات خیلی خوبه هم واسه خودت هم بچه تو شکمت.از نان سبوس دار بیشتر استفاده کن به حای نان لواش..اینا رو انجام بدی انشاءالله واسه بچه هم مشکلی پیش نمیاد

نه ما تو آشناها چندنفرو داشتیم ک هیچ مشکلی تداشتن فقط تذار قندت بره بالا یه جا نشین تو خونه هی راه ب ...

خوب موضوع  همینه که تحرکم خیلی کمه همش نشسنم تو خونه سرگیجه میگیرم بیرونم که نمیشه رفت 

عزیزم حتما رعایت کن و زیر نظر دکتر تغذیه و غدد باش 

حجم وعده غذایی کم کن مثلا نصف غذات بخور دو ساعت بعد بقیه اش من از اول بارداری دیابت داشتم کنترل کردم خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد واسه بچه 

در ضمن مربا و عسل فعلا نخور میوه هم کنترل شده حتما دکتر تغذیه برو

من عین خودت بودم عزیزم الانم بچه ام مثل دسته گل دو سالشه بسیار باهوش و سالم اصلا هم چاق نیست. اینقدر نگران نباش. اینقدرم قندتو چک نکن. نون کم بخور. چایی با خرما یا مویز ( کشمش انگور سیاه) بخور. روزی سه تا خرما و بیست تا مویز طوری نیست. برنجم روزی پنج شش تا قاشق بزرگ بیشتر نخور. نونم یه کف دست بزرگ هر وعده. به خودتم گشنگی نده

خوب موضوع  همینه که تحرکم خیلی کمه همش نشسنم تو خونه سرگیجه میگیرم بیرونم که نمیشه رفت

چون بیرون نمیشه رفت میگم تو خونه راه برو بچرخ ..چون بیرون رفتن واست خطرناکه زتداداش من همش تو خونه نشست و وزنش رفت بالا دکتر گفت واسه بچت ضرر داره فعالیت داشته باش از توع سبک ..مث پیاده روی و راه رفتن

من عین خودت بودم عزیزم الانم بچه ام مثل دسته گل دو سالشه بسیار باهوش و سالم اصلا هم چاق نیست. اینقدر ...

عزیزم انسولین نزدی.عددهای قندت عین‌من بود.از بس که استرس دارم بیشترم میشه 

نه اصلا شیرینی نخوردم.بخاطر اینکه چربی ام بالا بود نخوردم.الانم که دوماهه اصلا شیرینی پیدا نمیشه بخو ...

اها . عادیه ها اخر بارداری دیابت دختر خاله منم دوماه اخر رو دیابت گرفت در صورتی ک مشکلی هم نداشت . با رژیم غذایی کنترل کن

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
عزبزم نو خونه راه برو که زایمانت راحت باشه. مربا نخور. اهان زیر نظر دکتر تغذیه من روزی یک قرص گلای و ...

نه بابا الان دو سه هفته اس اصلا صبحونه نمیخورم‌دو لیوان شیرو با خرما یا یه برش کیک ساده میخورم 

ببین خانومی اگه استرس داشته باشی قندت میره بالا و خدای تکرده خدای تکرده باید انسولین بزنی..واست سخت میشه این چند ماه و با محدودیت های غذایی سر کن تا هم خودت هم بچت سالم باشین