2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 148959 بازدید | 1058 پست
حاضرم جوونیم بره ولی بچه هامونندازم زیردست اینا،فقط دعاکنیدبرام خدابهم صبربده همین

عزیزدلم قشنگم گلم اونا حتی شوهرت نمیتونه یکساعت نق نق بچشو تحمل کنه عزیزم میدونم بچتو دوست داری ما راهکار دادیم 

مردا اصلا نمیتونن یکساعت مراقبت از بچع رو تحمل کنن 

اینارو گفتیم ک شوهرت قدرت بدونه ک شما هرکاری ازت برمیاد خواهرقشنگم 

درکت میکتم شرایط سختیه😢😭💔

خدا اون زن خونه خراب کن رو لعنت کنه😢💔

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توقیف اموال گرفتم اصلا نتونطتن یه چوب کبریت ازاین توقیف کنن

چرا نتونستن؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عزیزدلم قشنگم گلم اونا حتی شوهرت نمیتونه یکساعت نق نق بچشو تحمل کنه عزیزم میدونم بچتو دوست داری ما ر ...

آخه اون شده پرستاربگیره نمیزاره من ببینمشون بچه هامو،اخلاقشومیدونم

میدونی یاداون ازخودگذشتگی هایی که برای زندگیم کردم میفتم جیگرم آتیش میگیره به خدا

اینجور که شما میگید چند ساله دیگ اون زن رو میزاره کنار ، فعلا تو خونش زندگی کن و به فکر مزیت‌های باش ک داره ، سخته واقعا سخته  اما بعد از طلاق هم بی پولی و نداری و مرد هرزه و مرده خور زیاد هست 

اینجور که شما میگید چند ساله دیگ اون زن رو میزاره کنار ، فعلا تو خونش زندگی کن و به فکر مزیت‌های باش ...

آره میدونم به خداهفت ماه خونه بابام بودم بابام حتی اگه پول نداشت قرض میکردکه من پول دادگاه روبدم خرج بچه هارومیداد،رفتم سرکارهمه به یه چشم دیگه بهم نگاه میکردن ازخودم بدم میومدبه خدا

من نمیدونم که هزاربارزنگ زدم رفتم گفتن نه جوابی نیومده جوابی نیومده.تاهفت هشت ماه

بازم پیگیر باش ..پا پس نکش اصلاا و ابدااا ‌

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

آخه اون شده پرستاربگیره نمیزاره من ببینمشون بچه هامو،اخلاقشومیدونم

خواهرمن فکر میکنی پرستار خوب مگه پیدا میشه 

پرستار داشته باشه بعد بچه ها رو کجا بیاره؟ 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔