2777
2789
عنوان

مامانای دیابتی لطفا میایین چند تا سوال پرسم ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 52 پست
اها . عادیه ها اخر بارداری دیابت دختر خاله منم دوماه اخر رو دیابت گرفت در صورتی ک مشکلی هم نداشت . ب ...

خیلی کنترلش سخته.بعضی وقتا همچین ضعف میکنم.یه دفعه میبینم‌چند تا میوه باهم‌خوردم‌

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
ببین خانومی اگه استرس داشته باشی قندت میره بالا و خدای تکرده خدای تکرده باید انسولین بزنی..واست سخت ...

والا فقط ۳ هفته مونده بخلطر همین نمیخوام انسولین بزنم‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کنترلش سخته.بعضی وقتا همچین ضعف میکنم.یه دفعه میبینم‌چند تا میوه باهم‌خوردم‌

من هفته 16 هستم باورت میشه ن صبحانه نه ناهار همش خوابم تا شب ک همسرم میاد شام و ناهار میخورم اخر شب میوه و یخورده مغزیجات . فک کنم نی نی من وزن نگیره😕

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
والا فقط ۳ هفته مونده بخلطر همین نمیخوام انسولین بزنم‌.

خب پس بسلامتی کم کم داره تموم میشه..این سه هفته هم میگذره به خوبی و خوشی..میدونی انسولین زدن خیلی سخته من الان ۱۵ساله میزنم تمام دست و پام کبود شده تو مجالس نمیتونم استین کوتاه بپوشم همش استین بلنده فقط بخاطر بی دقتی خانوادم..شماهم مراقب سلامتیتون باشین

من هفته 16 هستم باورت میشه ن صبحانه نه ناهار همش خوابم تا شب ک همسرم میاد شام و ناهار میخورم اخر شب ...

نه عزیزم تو طول روز بخور همین نخوردن باعث میشه خدای نکرده قندت بره بالا چون بدنت مجبور میشه برای رشد بچه قند ازاد کنه .خودش اختلال ایجاد میکنه.من خودم چند روز همین جوری غذا خوردم به امید اینکه بهتر بشه بدتر شد 

نه عزیزم تو طول روز بخور همین نخوردن باعث میشه خدای نکرده قندت بره بالا چون بدنت مجبور میشه برای رشد ...

جدی میگی 😑😑😑وای نهههه

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
خب پس بسلامتی کم کم داره تموم میشه..این سه هفته هم میگذره به خوبی و خوشی..میدونی انسولین زدن خیلی سخ ...

اخی عزیزم یعنی از بچگی درگیر بودی منم میترسم بچم خدای نکرده بگیره.پس انسولین برنم بهتره

خب قندت رو به دکترت نگفتی؟ 

چرا بابا گفتم اولش هی گفت زیاد نیست اشکال نداره .تازه الان میگه انسولین بزن .

من هفته 16 هستم باورت میشه ن صبحانه نه ناهار همش خوابم تا شب ک همسرم میاد شام و ناهار میخورم اخر شب ...

اشتباهه این کار ..چون هم بچتون وزن نمیگیره هم خودتون ضعیف میشید روزا غذاهای مغذی بخورید و ورزشم کنید خیلی تاثیر داره توی سلامتیتون غذاخوردن

اسی منم ۳۵ هفته ام ولی تو هفته۲۶ هفته دیابتم ۱۵۶ شد دکترگفت رعایت کن منم کلا قطع کردم ولی الان یه هفته اس گشنه ام میشه سرم دردمیکنه غذا می خورم خوب میشم دکترمم چیزی نگفت گفت شور نخوراصلا وفشارمم ۱۰ بود نمیدونم حالا شاید دیابت منم رفته بالا

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
جدی میگی 😑😑😑وای نهههه

اره عزیزم‌کلا بچه گناه داره ریزه خواری کن.سعی کن حداقل میوه زیاد بخوری.من اولاش چون ویار شدید داشتم فقط با میوه زنده بودم‌.یعنی به جای شامو ناهار میوه میخوردم.ولی صبحونه ارو عاشفش بودم.کلی میخوردم.کلا از غذاهای پختنی بدم میومد

عزیزم انسولین نزدی.عددهای قندت عین‌من بود.از بس که استرس دارم بیشترم میشه 

نه عزیزم انسولین نزدم. فقط روزی یه دونه قرص گلای وانس می خوردم. همون متفورمین هست ولی به تدریج تو بدن ازاد میشه. دقیقا عددهام مثل خودت بود. عزیزم کیک هم نخور. نون و پنیر و گردو بخور. کیک چیه اخه. پر از روغن و شکره. از همه. چی بدتره