من از اول بارداریم همه قندام تو رنج بود و مناسب بود.تا اینکه تو ۳۳ هفته خودم از سر درد شک کردم که شاید قندم بالاس.با دستگاه خونگی ها گرفتم.ناشتام خوب بود.زیر صد بود ولی بعد صبحانه هام یکم بالا رفت.بقیه ی وعده هام خوب بود قابل قبول بود .دکترم گفت رژیم بگیر.یا نونو کامل حذف کن.اولش خوب بود کنترل شد.ولی باز دوباره الان به هم ریخته.مدام بالاس یه ساعت بعد غذا تا ۱۸۰ گاهی یکم بیشتر هم میشه د ساعت بعدش ۱۴۰ یا ۱۵۰ میشه .حالا از استرس دارم میمیرم.هر چی میخورم کوفتم میشه انقدر استرس دارم.
دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
والا فقط ۳ هفته مونده بخلطر همین نمیخوام انسولین بزنم.
خب پس بسلامتی کم کم داره تموم میشه..این سه هفته هم میگذره به خوبی و خوشی..میدونی انسولین زدن خیلی سخته من الان ۱۵ساله میزنم تمام دست و پام کبود شده تو مجالس نمیتونم استین کوتاه بپوشم همش استین بلنده فقط بخاطر بی دقتی خانوادم..شماهم مراقب سلامتیتون باشین
من هفته 16 هستم باورت میشه ن صبحانه نه ناهار همش خوابم تا شب ک همسرم میاد شام و ناهار میخورم اخر شب ...
نه عزیزم تو طول روز بخور همین نخوردن باعث میشه خدای نکرده قندت بره بالا چون بدنت مجبور میشه برای رشد بچه قند ازاد کنه .خودش اختلال ایجاد میکنه.من خودم چند روز همین جوری غذا خوردم به امید اینکه بهتر بشه بدتر شد
دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
اسی منم ۳۵ هفته ام ولی تو هفته۲۶ هفته دیابتم ۱۵۶ شد دکترگفت رعایت کن منم کلا قطع کردم ولی الان یه هفته اس گشنه ام میشه سرم دردمیکنه غذا می خورم خوب میشم دکترمم چیزی نگفت گفت شور نخوراصلا وفشارمم ۱۰ بود نمیدونم حالا شاید دیابت منم رفته بالا
به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
نه عزیزم انسولین نزدم. فقط روزی یه دونه قرص گلای وانس می خوردم. همون متفورمین هست ولی به تدریج تو بدن ازاد میشه. دقیقا عددهام مثل خودت بود. عزیزم کیک هم نخور. نون و پنیر و گردو بخور. کیک چیه اخه. پر از روغن و شکره. از همه. چی بدتره