2777
2789
عنوان

مامانای دیابتی لطفا میایین چند تا سوال پرسم ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 52 پست
اشتباهه این کار ..چون هم بچتون وزن نمیگیره هم خودتون ضعیف میشید روزا غذاهای مغذی بخورید و ورزشم کنید ...

😕😕

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از هر چیزی که میخوری یه ربع بیست دقیقه تو خونه قدم بزن،چون خدای نکرده قندت ناگهانی بره بالا خطر خفگی داره برا نی نی

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
اخی عزیزم یعنی از بچگی درگیر بودی منم میترسم بچم خدای نکرده بگیره.پس انسولین برنم بهتره

اره از بچگی انسولین میزنم اولا سخت بود واسم کم کم بزرگتر شدم بهتر شد الان از قلم انسولین استفاده میکنم.خداروشکر مشکلی ندارم قبل ازدواجم با دکتر صحبت کردم و گفت واسه بچه مشکلی پیش نمیاد..

اسی منم ۳۵ هفته ام ولی تو هفته۲۶ هفته دیابتم ۱۵۶ شد دکترگفت رعایت کن منم کلا قطع کردم ولی الان یه هف ...

من سرگیجه داشتم .یعنی خودم متوجه شدم.وگرنه دکترم دیگه برام ازمایش نمینوشت که.با دستگاه بگیر یه روزتو کلا چک کن اگه از رنج ها بالاتر بود به دکترت بگو

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
نه عزیزم انسولین نزدم. فقط روزی یه دونه قرص گلای وانس می خوردم. همون متفورمین هست ولی به تدریج تو بد ...

دکتر غدد باید برم‌

اره عزیزم‌کلا بچه گناه داره ریزه خواری کن.سعی کن حداقل میوه زیاد بخوری.من اولاش چون ویار شدید داشتم ...

من همسرم 12 ساعت سرکاره ساعت یک بیدار میشم بخدا حوصله خودمم ندارم چ برسه ناهار گذاشتن . خواب زیادم انگار سیری میاره . مغزی جات و میوه خوردن بین وعده غذایی کافیه ؟تا شام ؟

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
اره از بچگی انسولین میزنم اولا سخت بود واسم کم کم بزرگتر شدم بهتر شد الان از قلم انسولین استفاده میک ...

انشالا عزیزم 

ایشالا باردارشدی بارداریه راحت و بی دردسری داشته باشی 

من همسرم 12 ساعت سرکاره ساعت یک بیدار میشم بخدا حوصله خودمم ندارم چ برسه ناهار گذاشتن . خواب زیادم ا ...

بنظرم از گرسنه موندن بهتره .شیرو بیسکوئیت ساقه طلایی هم میان وعده ی خوبیه .خرما  مویز هم خوبه .من اولاش فقط اینارو میخوردم و اش دوست داشتم.

من سرگیجه داشتم .یعنی خودم متوجه شدم.وگرنه دکترم دیگه برام ازمایش نمینوشت که.با دستگاه بگیر یه روزتو ...

نداریم توخونه 😣

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
نداریم توخونه 😣

عزیزم به خودت استرس نده انشالا که هیچی نیست .من یه اشتباهی که دارم اینه که خیلی تو بدنم دقیق میشم گیر میدم به خودم‌.شاید اگه انقدر دقیق نمیشدم‌رو بدنم‌اصلا نمیگرفتم .خود استرس قندو بالا میبره