2777
2789
عنوان

کاش میمردم ب جای درس خوندن ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 7343 بازدید | 208 پست
کوووو؟؟؟خستم بخدااااز کجا بیاد اخهاز شغلمم بیرون اومدم خودم تک تنها همش تو خونم دانشگام و شغلم مرکز ...

بخدا هستتت فقط زرنگ نیستی من دخترخاله هام با چندتا بچه بزرگ ازاین ور طلاق گرفتن ازاون ور شوهرکردن انقدر واردن که نگو...همین هفته پیشم مراسم ازدواج یکی ازدخترخاله هام بود که سی سالش بود اونم خیلی نا امید بود ازدواج کنه بهترین عروسیم گرفت رفت سر زندگیش..اگه هیچ جوری دسترسی نداری به هیچ جایی برو سایت همسریابی شاید اونجا بتونی باکسی اشنا بشی که قصدش ازدواج باشه اما دقت کن همه جا هم ادم خوب هست هم بد ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دقیقا منم سختگیر بودمکاش میمررم و این بی عقلیو نمیکردمتو هوا سیر میکردم کلا

پس  ربطی  به  درس خوندن و‌کار کردن  نداره

همونطور  که  خیلی ها   درس نخوندن   کار هم نمیکنن  اما مجرد اند

چ کاراییهعی خیلی حالم داغونهمنم کاش ب دنیا نمی اومدمبرام دعا کن خدا منم نجات بده از تنهایی

مطمئن باش حتمن برات دعا میکنم واس یه عکسیم برات بفرستم خودم چن بار ازش جواب گرفتم

هم تو اپ همدم هم ادمو حوا ثبت نام کن و هر روز ب اپ سر بزن ک تاریخ فعالیتت بروزرسانی بشه خودم ت ادمو هوا باهاش اشنا شدم سختم نگیر اول چن جلسه با هم برین بیاین همیشه برا جواب رد دادن وقت هس هیچوقت هیچ اجباری نیس حتی شده برا سرگرمی انجام بده یکم روحیت باز شه

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

چقدر دنیاها باهم فرق میکنه منم همسن شمام درس خوندم و ۳ تا بچه دارم و الان چند ماهه مدام دارم خودمو س ...

بلاخره تا جای  آدما  و تو شرایطشون نباشی نمیشه قضاوتشان نمیشه کرد تنهایی ام واقعا سخته حق داره اسی

بخدا هستتت فقط زرنگ نیستی من دخترخاله هام با چندتا بچه بزرگ ازاین ور طلاق گرفتن ازاون ور شوهرکردن ان ...

اره خب من بلد نیستم

چ کنمممم خدایااااا

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
الان ازدواجم میکردی میگفتی کاش درس میخوندم ...کلا درس خوندن بهتر از هر ازدواجیه

هر وقت ۳۸ سالت شد 

تنها بودی بیا اینو بگو

منم هم سن تو بودم له له میزدم برا درس

سرم هوا داشت حتی به خواستگارام الکی میگفتم نامزد دارم

الان دلم میخاد بمیرم

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

من تا ۲۵ ازدواج نکردم درس خوندم و حتی ذره ای پشیمون نیستم شاید برمیگشتم عقب هم فرایند مهاجرتم رو ادامه میدادم یا حداقل روش پافشاری میکردم 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

اره خب من بلد نیستمچ کنمممم خدایااااا

خدا شاهده دخترخاله من سی ونه سالش بود سه تا بچه بزرگ بیست ساله هجده ساله هشت ساله داشت یه پسر یه سال ازخودشم کوچیکتر بود اومد گرفتش خواهرشم همینطور اونم سی وهشت سالش بود دوتا بچه بزرگ داشت دوباره شوهر کرد..پس چرا تو نتونی عزیزم..تلاشتو بکن بازم نا امید نشو امیدوارم یه شوهر خوب نصیبت بشه ازته دلم برات دعا میکنم عزیزم😍