2777
2789
عنوان

مامانای دیابتی لطفا میایین چند تا سوال پرسم ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 52 پست
بنظرم از گرسنه موندن بهتره .شیرو بیسکوئیت ساقه طلایی هم میان وعده ی خوبیه .خرما  مویز هم خوبه . ...

ابمیوه بیرون و اینچیزارو نمیخورم بیشتر طبیعی .بیسکوییتم خوبه ؟؟بیسکوییت و کیک کلا فک کنم زیادشم خوب نیس

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
ابمیوه بیرون و اینچیزارو نمیخورم بیشتر طبیعی .بیسکوییتم خوبه ؟؟بیسکوییت و کیک کلا فک کنم زیادشم خوب ...

ساقه طلایی و یسکوئیت های گندم کامل خوبن بنظرم.کیک ولی نه .البته من خودم شبرو فقط با کیک میتونم بهورم‌

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به خودت استرس نده انشالا که هیچی نیست .من یه اشتباهی که دارم اینه که خیلی تو بدنم دقیق میشم گی ...

منم زوم بودم رو بدنم دکتر دعوام کرد سرم داد زد گذاشتم کنا  تا ۳۰ هفته همه چی روزهرمارم کردم استراحت مطلق کردم ازترسم شیاف استفاده کردم مقعدم زخم شد واقعا دیگه افسرده شده بودم الان هفته ای یه بار با ماشین میرم بیرون یه نیم ساعت یه ساعت

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
ساقه طلایی و یسکوئیت های گندم کامل خوبن بنظرم.کیک ولی نه .البته من خودم شبرو فقط با کیک میتونم بهورم ...

الان شما شیر بطری رو میجوشونید؟من قبلا زیاد شیر میخوردم از وقتی کرونا اومد من شیر گرم دوس ندارم. کلا چ شیری میخورید ک نیاز ب گرم کردن نداشته باشه

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
الان شما شیر بطری رو میجوشونید؟من قبلا زیاد شیر میخوردم از وقتی کرونا اومد من شیر گرم دوس ندارم. کلا ...

من شیر خنک میخورم .البته میگن تو این شرایط داغ کنی بعتره ولی من داغ تهوع میگیرم‌.

من شیر خنک میخورم .البته میگن تو این شرایط داغ کنی بعتره ولی من داغ تهوع میگیرم‌.

همون دیگه منم بخاطر همین نمیخورم دیگه وگرنه دوس دارم بخورم 😢😢

منم زوم بودم رو بدنم دکتر دعوام کرد سرم داد زد گذاشتم کنا  تا ۳۰ هفته همه چی روزهرمارم کردم است ...

افرین بخدا بهترین کارو کردی ‌منم‌ اگه عقلم برسه باید همین کارو کنم.ادم اگه یه ذره توکل به خدا داشته باشه این‌همه بلا سرش نمیاد اشتباه من اینه.خدایی که تو اوج ناامیدی این بچرو گذاشت تو دامنم خودشم قطعنا مواظبشه .کل این استرسای ما هیچ چیزو تغییر نمیده که بدترم میکنه بهترین کار اینه که ادم واگذار کنه به خدا یکمم احتیاط کنه.ولی انگار تو بارداری واقعا دست خودت نیست 

همون دیگه منم بخاطر همین نمیخورم دیگه وگرنه دوس دارم بخورم 😢😢

حق داری در حق ماها که بارداریمون خورد به این دوره واقعا ظلم شد.