بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از عوارض بی بی چک هست من این ماه از کیت استفاده کرده بودم بخاطر همین روز موعد بی بی چک زدم هاله انداخت قشنگ پیدا شب باز زدم همونجور شد زیر ده دقیقه مثبت شد سه روز بعدش یهو خونریزی کرذم و پری شدم همون موقه یه بی بی چک دیگه زدم فورا باز مثبت شد پرنگ تراز اونای دیگه ولی قشنگ پریودم نمیدونم جریانش چی بوده دیگه
از عوارض بی بی چک هست من این ماه از کیت استفاده کرده بودم بخاطر همین روز موعد بی بی چک زدم هاله اندا ...
گلم بارداری شیمیایی داشتی
زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
همون روزی که خون ریزی کردم حدود چهار ساعت بعدش رفتم از دادم البته نه از بتا از این ازمایش مثبت منفی ...
عدد بتا چند بود گلم
زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
ازماشگاه تیتر بتا نداش... فقط مثبت منفی مشخص میکرد... البته این ماه همسرم دندون درد شدید داشت چرک خشک کن قوی هر چهارساعت یه بار دوتا دوتا میخورد تو همون ایام تخمک گذاریم بود ینی ممکنه اگه بارداری شیمایی بوده باشه مال قرصا باشه که کیفیت اسپرم رو کم کرده؟؟؟؟
ازماشگاه تیتر بتا نداش... فقط مثبت منفی مشخص میکرد... البته این ماه همسرم دندون درد شدید داشت چرک خش ...
احتمالش هست من شیمیایی داشتم بتام ۳۵ بود
شوهرت ازمایش اسپرم داده؟
احتمالش هست من شیمیایی داشتم بتام ۳۵ بود شوهرت ازمایش اسپرم داده؟
نه... من یه بچه دارم... پارسال هم حامله شدم ولی ساک بود جنین رویت نشد... یا با وجود اینکه بچه دارم ممکنه یه وقت مشکل داشته باشه اسپرم؟؟؟ حالا تو این یک ماه عرق کاسنی بهش میدم قرص ویتامین e هم میگم بخوره