2777
2789
لحنتون واقعا زشت بود 

وا..ایموجی خندمو نمیبینی من شوخی کردم بعدشم ب من چه من خودمم اتفاقا خاستم ب شوهرم بگم برداریم خاسم النگومو عوض کنم ولی گف ولش..عزیزم لحنمو اشتباه متوجه شدی من منظوری نداشتم طلا گرفتنم یجور سرمایه گزاریه ادم باز میدونه تو روزایه بد یچی داره

برای خوشبختیم یهصلوات هدیه ام میکنی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باز وضع تو بهتره من همون یه سوراخ هم ندارم😂😂

چرااااااا    

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
اخه زور داره ٨ساله اين دولت دلمون كرد حالا ك كوتاه اومدن بخار منافعشون چندغاز بزارن كف دست ملت يعده ...

همینا با زر زر کردنشون بدبختمون کردن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اگه نیاز نداری نفروش

از گوشواره هام خوشم نمیاد میخاستم عوض کنم براهمون

داشتن بعضی ادما درحد آرزو بمونه خیلی بهتره          هربار حس کردی کسی دوس نداره به مادرت نگاه گن              من ظاهرم شبیه زاپاسه یاشمالاشید؟  دوست گلم میشه برا رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرستی؟   
😐😐😐😐همینو بگو. شوهرمن چندماهه بخاطر بدی هوا و کرونا کار نداره.وضعیتمون افتضاح بود.یعنی اگر اون ۳ ...

ميدوني چيه علت پسرفت كشورمون وجود همچين ادمايين 

از هم متنفرن نديده و نشناخته بده همو ميخوان 

تو همين سايت يكي از خوشيش بگه در كسري از ثانيه ميتركوننش 

خيلي دلم ميگيره بعضي وقتاا 

بیخیال اصن اینجور ادمارو حساب نکن نمیفهمن دیگه چیکار کنن. 

همه رو به یه چشم نگاه میکنن😑منو آدم طماع میدید😐

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
به پدرتودادن اماقراره به شوهرمن بدن که عمرابده به من میگه بازنقشه کجاروکشیدی🤭🤭

منم الان حریص شدم بشوهرم گفتم بدمش طلا  

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓