2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بيا زود زنگ بزن اوژانس مارو جم كنه ببره 🚶🏼‍♀️

ای خدا😅😅😅😅

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بعضي وقتا دوس دارم دچشامو جر بدم ك بعضي كامنتا رو ميخوونم 

😐😐😐😐همینو بگو. شوهرمن چندماهه بخاطر بدی هوا و کرونا کار نداره.وضعیتمون افتضاح بود.یعنی اگر اون ۳۰۰ تومن حمایتی رو نمیدادن واسه تعطیلات عید باید قرض میکردیم.چندروز پیش اومدم پرسیدم که به ماها که ۳۰۰ تومنو دادن دیگه وام نمیدن؟یه نفر اومد گفت همونو گرفتی بسه.بذار بقیه وام بگیرن☹☹☹☹خیلی ناراحت شدم‌.اگر احتیاج نداشتم که منتظر چندرغاز وام نمیشدم 😞😞😞😞

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
منم با خودتون ببرین

بیا بریم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

😐😐😐😐همینو بگو. شوهرمن چندماهه بخاطر بدی هوا و کرونا کار نداره.وضعیتمون افتضاح بود.یعنی اگر اون ۳ ...

میزدی فحش بارونش میکردی

بعضي وقتا دوس دارم دچشامو جر بدم ك بعضي كامنتا رو ميخوونم 

منمممم

منم میخوام طلاموعوض کنم الان گرمی چقدهستش؟؟میشه بهم بگی بایه سوال دیگه داشتم نمیشه به جای اینکه ب شو ...

عزیزم به پدرم دادن و من از ایشون تقاضا کردم که قسط هاشو خودم بدم و وامو بدن به من