2777
2789
عزيزم خداحفظش كنه برات 😍😘 نگو ديگه عزيزم اينجوري راحت تري

دیگه نمیگم که😁مرسی.خداعزیزانتونو حفظ کنه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی گرونتر میشه

مرسی گلم

داشتن بعضی ادما درحد آرزو بمونه خیلی بهتره          هربار حس کردی کسی دوس نداره به مادرت نگاه گن              من ظاهرم شبیه زاپاسه یاشمالاشید؟  دوست گلم میشه برا رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرستی؟   
ما نگرفتیم ولی به شوهرم گفتم کاش مثلا ما که نمی خواهیم بگیم بدن به کسی که نیاز داره واقعا.😔

کاش خودت بگیری  و اگه واقعا هیچ نیازی نداری، خودت بده به کسی که نیاز داره، خیرش هم میاد تو زندگیت. 

چون اگه شما نگیری هم این پول به نیازمند داده نمیشه. هنوز هم مهلت دارین واسه درخواست. 

کاش خودت بگیری  و اگه واقعا هیچ نیازی نداری، خودت بده به کسی که نیاز داره، خیرش هم میاد تو زندگ ...

حالا با شوهرم صحبت کنم آخه نمیشه نیازمند واقعی هم تشخیص داد واقعا سخت شده.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
حالا با شوهرم صحبت کنم آخه نمیشه نیازمند واقعی هم تشخیص داد واقعا سخت شده.

ماهانه 35 تومان قراره از شما کم بشه که واقعا پولی نیست. 

شما بشینین توی ماشین و یه دور تو خیابون بزنید به راحتی می تونید آدم نیازمند پیدا کنید. اونایی که توی آشغالها میگردن و... 

من وقتی میخوام کمک کنم، پول یا مرغ میذارم تو ماشین و میگم به اولین کسی که حس کردم نیازمنده میدم، و بعدش اینقدرررر حالم خوبه که توصیف شدنی نیست. 

هر چند از دیروز تصمیم گرفتم به احدی کمک نکنم و ظالمانه زندگی کنم. هر جا اسم خدا اومد من یه مسیر دیگه برم. 

نه دو روز پیش

عزیزم روحشون شاد هرموقع میبینمت خیلی ناراحت میشم٬چندسال بودازدواج کرده بودی؟ چندسالتون بودشماوهمسرت؟

قسمت توهمین بوده که برسرت گذشته              نکن گلایه ازفلک این کارسرنوشته.
ممنون ۱و۲۰۰

ماشالله به این پشتکار

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
اره عزیزم  اینا کارای لیزری هستن کمترین وزن با بیشترین نما رو دارن  و البته اجرت بالا

سلام عزیزم یه تاپیک زده بودی واس گوشوارت میشه عکسشوبداری رفتم گوشواره بگیرم گفت۲۵۰۰شوک شدم هرچی میگم لیزری حالیش نشدمیشه عکسشوبدی فردادوباره برم ب طلافروش نشون بدم عکسوگذاشتی لایکم کن دست دردنکنه

عشقم یدونه پسرم😘
سلام عزیزم یه تاپیک زده بودی واس گوشوارت میشه عکسشوبداری رفتم گوشواره بگیرم گفت۲۵۰۰شوک شدم هرچی میگم ...

عکسش همینجا هست عزیزم مثل مال من بود؟اینا دو مدل دارن یه مدل سبک یه مدل سنگین این سبکشه اون احتمالا سنگین بوده