2777
2789

همگی سلام 

شبتون خوش و آروم

این نون خامه ای ها که امروز درست کردم یه داستانی هم به همراه خودشون دارن.پست بعد داستانش رو میگم.جاتون سبز😍😍😍😋

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

اخ اخ رژيمم وگرنه پيدات ميكردمو داغشو به دلت ميگذاشتم😂

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته گذشته خالم حالش خوب نبود و همسرم ایشون رو برد بیمارستان و متاسفانه تستش مثبت شد و چون همسر من هم همراهش بود دو روز بعدش تست داد.

امروز هم خالم مرخص شد چون حالش خیلی خیلی بهتر بود

هم اینکه تست همسرم منفی شد چون هر دو ماسک و دستکش داشتن و رعایت کردن.اینم شیرینی این خبر های خوشحال کننده بود.😄😄😄

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
هفته گذشته خالم حالش خوب نبود و همسرم ایشون رو برد بیمارستان و متاسفانه تستش مثبت شد و چون همسر من ه ...

خداروشکر😍دلتون شاد همیشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..