از شهرستان داره میاد خونمون حالا به کرونا و ایناش کاری ندارم ولی این عمم خیلی فضوله و بدجنسه میدونم تا رسید میخواد سر بحثو باز کنه که واااااااااای تو چرا شوهر نکردی
ایشالاااااا یه شوهر خوب گیرت بیاد
یا اینکه من الان دانشجوعم میخواد بگه درست که تموم شد زیاد نمون شوهر کن
چون میدونه من از این بحثا خیلی بدم میاد میگه
جلوی مامانم و بقیه چی جوابشو بدم که هم محترمانه باشه هم تیز
چون خانوم فرهنگی هستن و طلاق گرفتن و از خودشون خونه دارن ادعاشون اسمونو جرررر میده فک میکنه هر چی دری وری خواست میتونه بگه
آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤
یه عمه فضول سر زده هم ما داشتیم امروز صبح اولا که سرزده میاد هزار بار گفتم و پیغام فرستادم بازم در میزنه در و باز میکنی پرت میشه تو خونه جالب اینه که وقتی ما میخوایم بریم خونه اش چه زنگ بزنی چه به تلافی کار خودش سر زده بری هیچ وقت خونه نیست وقتی میاد به همه چی کار داره اینکه چاق شدیم یا لاغر وسیله خونه اگر اینجا بود بهتر بود سقف پارکینگ چرا اینجوریه بچه ها چرا خوابن چرا میگو نخریدی چرا برنج فلان برند رو نمیگیری و بعدشم میگه اکثر مردم برا خودشون زندگی نمیکنن خیلی هم ادعای دیانت میکنه البته عمه هامه
مپندار ؛ ای در خزان کشته جو که گندم ستانی به وقت درو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا این وقتی میاد اذان که شد سجاده رو پهن میکنه هم نماز میخونه هم حرف تمام فامیل رو میزنه خبر همه جا داره و دیگه یر سجاده نشسته و فقط حرف اینور اونور و اینکه من تو مسجد محل ال کردم و بل کردم و چرا فلانی جدا شد چرا فلانی ایقد مهریه گرفت وایییییییی پوکیدم تا رفت تازه ظهر اومده خونه ما میگه روزه هستم بچه هام روشون نشد غذا بخورن جلوش از گرسنگی مردن تا رفت
مپندار ؛ ای در خزان کشته جو که گندم ستانی به وقت درو