2777
2789
عنوان

عمم فضولم داره میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 39 پست
این بدبختی دخترم نداره به اون گیر بدم یه پسر داره یه سال بزرگتره ازم

خخخ پس بگو هروقت پسرتو آوردی واسم ازدواج میکنم عمه جااان جااان🤣🤣🤣🤣

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤

یه عمه فضول سر زده هم ما داشتیم امروز صبح     اولا که سرزده میاد هزار بار گفتم و پیغام فرستادم   بازم در میزنه در و باز میکنی پرت میشه تو خونه   جالب اینه که وقتی ما میخوایم بریم خونه اش چه زنگ بزنی چه به تلافی کار خودش سر زده بری هیچ وقت خونه نیست  وقتی میاد به همه چی کار داره اینکه چاق شدیم یا لاغر وسیله خونه اگر اینجا بود بهتر بود     سقف پارکینگ چرا اینجوریه     بچه ها چرا خوابن چرا میگو نخریدی چرا برنج فلان برند رو نمیگیری و بعدشم میگه     اکثر مردم برا خودشون زندگی نمیکنن      خیلی هم ادعای دیانت میکنه    البته عمه هامه 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو منتظر پسرتم  

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
😍

بگو میگن بخت بردارزاده ب عمش میره ترجیح میدم شوهر نکنم

خانوما این دروغه بخت ب کی میره. خودم اینطوری گفتم ک دهن عمه اسی رو ببندم😁

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
چرا اینجورین اینم دقیقا همینه فقط دیانت نداره ادعای باکلاسی داره

چرا این وقتی میاد اذان که شد سجاده رو پهن میکنه  هم نماز میخونه هم حرف تمام فامیل رو میزنه خبر همه جا داره و دیگه یر سجاده نشسته و فقط حرف اینور اونور و   اینکه من تو مسجد محل ال کردم و بل کردم و چرا فلانی جدا شد چرا فلانی ایقد مهریه گرفت وایییییییی پوکیدم تا رفت   تازه ظهر اومده خونه ما میگه روزه هستم بچه هام روشون نشد غذا بخورن جلوش   از گرسنگی مردن  تا رفت 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو