2777
2789
عنوان

عمم فضولم داره میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 39 پست

بگو هرچی ب وقتش. نگران نباشید

عمه های منم از 20سالگیمون میگقتن اخییی شما چرا ازدواج نمیکنین. درصورتی ک بابام اصلا خاسگار راه نمیداد. 

منو ابجیم هردو 24سالگی ازدواج کردیم از نظر اونا ترشیده بودیم😂😂 میگفتن درس چیه شوهر کنین

حالا دختر خودش دانشجو شده، منم هرسری میبینمش میگم عمه درس چیه دخترتو شوهر بده😂😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو وای عمه شما ک شوهر کردی چه گلی به سر خودت زدی ک من بزنم 

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤

قبل از پرسیدن بگو خبری نیست اگه بود ازهمه زودتر شمارو دعوت میکردیم چون خیلی نگران ازدواج من بودین 😂

ساعت دنیایی من کوک است بالبخندتو                                     صبح رابیداری چشم توتعیین میکند❤💑❤
واااای خیلی خوبه بازم بگو بهش چجوری بگم زشت نباشه

همشم نیاز نیست خودت جوابشو بدی مادرتون هم بهش تذکر بده که اینقدر حرف و فکر شوهر ننداز تو سر این دختر 

من نمی‌دونم حرف بچه و حرف شوهر نکردنو از ی عده بگیری انگار لال از دنیا میرن 

بگو هرچی ب وقتش. نگران نباشید عمه های منم از 20سالگیمون میگقتن اخییی شما چرا ازدواج نمیکنین. درصورت ...

این بدبختی دخترم نداره به اون گیر بدم یه پسر داره یه سال بزرگتره ازم

این بدبختی دخترم نداره به اون گیر بدم یه پسر داره یه سال بزرگتره ازم

اووه. 

پس هرچی گفت سرد و سر بالا ج بده

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊