2777
2789

به خیلی از این جور پستها از طرف دوستای عزیز برخوردم که وقتی یه خانومی مشکلی داره،حالا با بچش با مادر شوهر با خود شوهر خیلیا میگن روابطتو با شوهرت درست کن.خیلی حرف قشنگیه اما مگه دست خانوماست که روابطتشونو درست کنن؟ وقتی یه آقا هزاربار دل خانوم رو میشکنه باز این خود خانومه س که باید رابطه خراب رو درست کنه زخم دلش چی؟ خوب میشه؟ من دقیق نمیفهمم که چطوری باید درست کنه رابطه رو؟ 

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

چون اينجا جامعه مردسالاره ذاتا

پس تنها راه خانوم بره ارامش زندگيش اينه ك رو شوهرش كار كنه

حرف شما درسته از جنبه منطقي

ولي اين روشنفكري ها تو ايران كاربرد نداره اول و اخر خانوما شوهره اينجا

هنر یه خانم اینه از زندگیش محافظت کنه 

آخرین راه جداییه ب نظر من فیراز اعتیاد و خیانت بلاخره میشه یه راه حلی برای درست کردن روابط پیدا کرد🥰🥰🥰🥰🥰

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون اينجا جامعه مردسالاره ذاتا پس تنها راه خانوم بره ارامش زندگيش اينه ك رو شوهرش كار كنه حرف شما ...

اول بخاطر امضات برات دعا کردم ثانیا لطفا اگه میدونی رابطه بد رو طوری باید خوب کرد به منم بگو.من و همرم در حدی هستیم که حتی باهم تو خونه حرف نمیزنیم فقط هم بخاطر خانوادش من به اینجا رسیدم .شوهرم وقتی  انتخابش خانوادشه محبتش برا اوناست من چطوری زورکی خودمو بهش بچسبونم وقتی اون دلش جای دیگه خوشه؟ 

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

از قدیم تا به حال تسلطی و که یک زن تونسته روی شوهرش داشته باشرو هیچکس دیگه نتونسته ، خب به هرحال در زندگی مشترک شوهر ستون استواریه که زن تحت هرشرایطی می تونه بهش تکیه کنه و اگر این ستون ویران باشه نمی شه ، زنی که از نظر عاطفی با همسرش  مشکلی نداشته باشه فعال ترین زنه پرجنب و جوش ترینه و...

البته که رابطه ی خوب داشتن فقط به عهده ی زن تنها نیست اما هرکسی یه بخش از رابطرو به عهده گرفته اگر اقا بخواد بگه مگه من باید خوب باشم همه چیزو به عهده ی زن بذاره و زنم همینطور سنگ روی سنگ بند نمی شه 

مهربون برا دسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست ❤❤❤❤❤❤
هنر یه خانم اینه از زندگیش محافظت کنه  آخرین راه جداییه ب نظر من فیراز اعتیاد و خیانت بلاخره م ...

عین حرف شما اینه که مثلاداری میری لب دریا لذت دریا ببری اما باید با خودت آب ببری و از اون آبی که بردی هی لذت ببری و خودتو گول بزنی.محبت مردی که با تلاش زن بوجود بیاد دیگه چه ارزشی داره؟ شاید فقط زندگی سرپا بمونه اما لذتی به بار نمیاره

هنر یه خانم اینه از زندگیش محافظت کنه  آخرین راه جداییه ب نظر من فیراز اعتیاد و خیانت بلاخره م ...

بی عاطفگی همسر و وابستگی به خانوادش چی؟

اول بخاطر امضات برات دعا کردم ثانیا لطفا اگه میدونی رابطه بد رو طوری باید خوب کرد به منم بگو.من و هم ...

عزیزم مردا اکثرا همین خلق و دارن ، علاقه ی بیش ازحد به مادر ، نمی شه کاریش کرد جز کنار اومدن باهاش ، باید یه جوری ادم سرکنه تا این روزمرگی ها بلاخره تموم بشه 

از قدیم تا به حال تسلطی و که یک زن تونسته روی شوهرش داشته باشرو هیچکس دیگه نتونسته ، خب به هرحال در ...

ما که نتونستیم فقط مادرش روش تسلط داره

عین حرف شما اینه که مثلاداری میری لب دریا لذت دریا ببری اما باید با خودت آب ببری و از اون آبی که برد ...

نه جان من اینجوری که شماهم میکی نیست عزیزکم 

اگه محبتی نبود وصلتی صورت نمیگرفت دوستون داشته که باهاتون ازدواج کرده 

مردا پسر بچه های ده ساله ای هستن که عاشق قدرتمنایی و اینکه بگن ما بزرگ شدیم و مردیم

ما خانما هم کم بی مشکل نیستیم خداوکیلی

پس با یکم سیاست میشه زندگیتو تو دست بگیری 🥰🥰🥰🥰

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
ما که نتونستیم فقط مادرش روش تسلط داره

اگر مادر ایشون خانم بدیه باید شما کم کم با صبرو حوصله این و به همسرتون ثابت کنید 

اول بخاطر امضات برات دعا کردم ثانیا لطفا اگه میدونی رابطه بد رو طوری باید خوب کرد به منم بگو.من و هم ...

اتفاقا خودمم دوروزه بخاطر خانواده شوهر افسردم😂

مرسي گلم♥️♥️

چاره فقط فكر نكردن ب خانوادشه

انگار وحود ندارن

بايد اعصابتو اروم كني