2777
2789
عنوان

دندان درد و ورم صورت

170 بازدید | 39 پست

دوستان من دندونامو ۸ تاشو کشیدم انگاری یکیش یادش رفته دکتره یا ندیده نیکشیده امروز خربزه خوردم پای لرزشم نشتم وقتی سرد بود درد گرفت رفتم دیدم خرابه و نکشیده الان صورتم ورم داره ینی عفونت کرده ؟برم فردا میکشن؟ نمیخوامم قرص چرک کن بخورم معدم داغونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه ایمپلنت چند گفتن بهتون؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
منم دندونام داعونه باید بکشم همرو چنده ایمپلنت؟

مال من که میگه ۲۳ تومن یدونش البته یادم نیستاا بکش بابا راحت شو عفونت کنه شدید دردسر میشه برات میزنه قلبت اینا

هزینه ایمپلنت چند گفتن بهتون؟

به من ۲۳ تومن گفتن البته زیاد یادم نیس سطحی هم بود که نمیخوام زود میشکنه و باید برم تند تند ترمیم همون ۲۳ تومنی خوبه بخدا یه دفعه میشه