2777
2789

مخصوصا اگه بچتون وسواس داره اسنتاگرام و یوتیوب کلا ذهن رو از بین میبره چه برسه که اون فرد بچه هم باشه ربلز های یوتیوب و اینستا عدم تمرکز شدید میاره که کسایی که حتی در روز ۲ ساعت از ایسناا استفاده میکنن هم دچارش میشن میشه گفت ۹۰ درصد مردم بعدش برای درست شدنش باید کلی دردسر بکیشن و قرص بخورین.

جدا از این نذارین بچه هات ن به فرهنگ کشور دیگه وابسته بشن که الان ۹۰ درصد نوجوون ها عاشق کره جنوبی و کیپاپ و بی تی اس از این قبایل چیزای کا بشدت روی ذهن تاثیر گذاره چون بچه همش دوست داره اخبار این قبیل مسائل رو دنبال کنه بعد وارد یه دنیای بزرگتر میشه کلا ذهنش پر میشه از کره و اسم سلبریتی هاش و حالا این کشور گیتونه آمریکا یا جای دیگه هم باشه توروخدا حواستون باشه اگر هم میدین روزانه در حد نیم ساعت مرسی که خوندین🤍

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

آره بند اول نوشتت واقعا درسته و خیلی از داره و بعدش دچار مشکل میشی

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

حرفت درست

ولی هر نسلی به یه چیزی علاقه دارن دیگه

گوشی رو بگیریم ، هم کلاسی هاشون رو چکار کنیم

حالا باز میتونیم رو گوشی هاشون یه نظارتی بکنیم

مدرسه رو که اصلا نمیدونیم به هم چی میگن و چکار میکنن

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا دست من باشه تبلتو میزنم میشکونم...دخترم چهارده سالشه ثانیه زمین نمیزاره...دعوا زبون خوش خواهش تهدید هیچی اثر نداره....میخوام برم سرکار نبینمش دیگه حرص نخورم تو دنیای خودش غرق باشه

به خدا دست من باشه تبلتو میزنم میشکونم...دخترم چهارده سالشه ثانیه زمین نمیزاره...دعوا زبون خوش خواهش ...

کنترل والدین نصب کن

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

اگه گوشی داده میشه باید آموزشش هم داده بشه دختر من امسال می‌ره نهم دوساله گوشی داره نه فی لت ر شکن داره نه اینستا و یوتیوپ و ... 

همراه اول یه آپشن داره با سیم کارت خودم فعال کردم هر سایتی نمی تونه بره 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

👍🏻

به نظرم بچه نباید گوشی داشته باشه ولی اگه داره فقط بازی نصب کنه و با کنترل والدین بازی کنه همین

اصلاااا نباید به اینستا و فیل.تر شکن و یوتیوب و... دسترسی داشته باشه

والدین خیلی بی توجه شدن و این جای تاسف داره

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن