2777
2789

بردارن برای خودشون؟وقتی خودشون خرج کردن

آخه منطقی نیست از نظرم خب پدر و مادر منم نزدیک یه میلیارد جهاز خریدن ولی پولش رو نگرفتن برای جشن عقدم ۱۰۰ میلیون پول دادن و سمت ما رسم نیست برای عقد کادو بیارن فقط برای عروسیه

بنظرم حق ندارن همچین توقعی کنن چون فامیلای ما هم به جبران کادوهایی ما براشون بردیم کادو میارن نه فقط بخاطر شام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمت ما هرکس کادوهای فامیل خودش رو جمع میکنه نماینده میزارن هیچ کدوم از طرفین هم حقی نسبت به کادوهای مقابل ندارن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

فامیلای شما باید کادوشونو به خانواده شما بدن فامیلای داماد به خانواده داماد پیش ما که اینطوری رسمه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نه خانواده داماد نه عروس نباید ببره 

خود عروس داماد باید پول رو ببرن هم عروسی هم عقد

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

بگو ما برای فامیل‌هامون کادو بردیم و اون‌ها برای ما جبران کردن

از این به بعد هم پدر و مادر من باید توی عروسی‌های اونا جبران کنن 

ارتباطی به شما نداره

من کادوها رو به شوهرم ندادم و‌ البته اونم نخواست چون اطرافیانم خیلی کادو داده بودن و خانواده همسرم خیلی کم کادو داده بودن