2777
2789

خب من اگر دلم بخواد دماغ عمل کنم یا لباس بخرم یا سفر برم به طلا ترجیحش میدم 

کلا به طلا علاقه ای ندارم 

زیورآلات هر چی بهم هدیه بدن اصلا دنبال خریدش نیستم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شخصا از قیافه راضی باشم چه دندونام چه دماغ چه پوست بیشتر برام ارزش داره ،تا با دماغ گنده ودندون خراب طلا بندازم

تو هم اگه دماغت برات آزار دهنده فکر میکنی تو روحت و اعتماد به نفست تاثیر داره بینی تو عمل کن

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

چرا مجرد عمل نکنه ،

بنطرم جالب نیست یک بینی عمل کنی میگن خودشو صدتا عمل کرده و ...

دیگه فک میکنن خود ادم چی بوده از قبل .الان اینا که تو فضای مجازین میبینی چی میگن چه برسه قوم همسر

بعد ازدواج هم همسر ادم پولشو میده وگرنه ازت راضیه و اعتماد به نفست میره بالا

کلا اگه بینی معمولی باشه بنظرم نباید حساس بود منظورم اینه زیاد ضایع نباشه.ولی اگه خیلی دیگه بد باشه و عمل به ادم روحیه بده اشکال نداره ولی من دوستم عمل کرد دماغش جالب نشد گفت درد داشته و بینیشم استخونی نبود .😞

بنطرم جالب نیست یک بینی عمل کنی میگن خودشو صدتا عمل کرده و ... دیگه فک میکنن خود ادم چی بوده از قبل ...

همه چیز را وابسته ازدواج و همسر و خانواده همسر نکنید 

آدم باید از زندگی و زنده بودنش لذت ببره 

شاید تا ده سال دیگه هم ازدواج نکرد 

آرزوی بینی قشنگ را ده سال به تاخیر بندازه که قوم شوهر چی میگن؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»