2777
2789
هر چی عمل منظورم کسی که فکر میکنه صورتش به عمل احتیاج داره ،نمونش خود من دندونام ارتودنسی لازمه تو م ...

خودتون مگه چیش بده؟

خب اگه شما با عمل خوب میشید لابد شوهرتونم میشه.

پس جفت در حد هم باشن ظاهرشون بهتره.

نه یک دختر بره کلی عمل کنه که یک پسر خوشتیپ یا همون کیس خوب بگیرش ؟😐

خدایی جفا نیست؟

این که آدم دنبال حرف دیگران باشه و بخواد طوری زندگی کنه که مبادا الان و در آینده کسی حرفی در موردش ب ...

حملات احتمالی دیگران هست ولی نه به خاطر حرف دیگران فقط 

ولی چرا ادم خودشو قبول نداشته باشه قیافه خودش 

من که گفتم دخترها زیبا هستند خودشون باور ندارن.

اگر برفرض یک جایی هم خیلی بد باشه هم که عمل کردن مشکلی نیست من میگم چرا الکی به قیافه خودتون گیر میدید در صورتی که اکثرا حساسیته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعمال مشروع؟عقلی؟ اینکه بینی آدم مشکل خاصی نداشته باشه آدم بیاد عملش کنه آیا جز اعمال  عقلی هس ...

مگه من گفتن بینی که عیب نداره یا داره؟ چرا چیزی را به حرف من اضافه می کنید که اصلا تو کلام من نیست 

شما می گید جراحی زیبایی بعد ازدواج که فامیل همسر حرفی نزنند 

من جراحی بینی را در صورت نیاز یه کار عقلی و عرفی می دونم که نیازی نیست در موردش به فردای ازدواج فکر کنیم 

لطفا چیزی که تو کلام من نبوده را به حرف من اضافه نکنید 

من پاسخم در برابر  این بود که که شما گفتید بعد از ازدواج جراحی کنه برای دوری از حرف خانواده همسر  نه در مورد ماهیت کلی  جراحی بینی 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
حملات احتمالی دیگران هست ولی نه به خاطر حرف دیگران فقط  ولی چرا ادم خودشو قبول نداشته باشه قیا ...

من کاری به این مورد ندارم 

بله دوست داشتن و پذیرش خود خیلی خوبه من خودم هنوز هیچ جراحی ندارم روی صورتم 

کلا پاسخ من در برابر بعد از ازدواج و قبل از ازدواج و حرف فامیل شوهر بود که نباید مبنای هیچ کاری قرار بگیره 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
مگه من گفتن بینی که عیب نداره یا داره؟ چرا چیزی را به حرف من اضافه می کنید که اصلا تو کلام من نیست&n ...

عزیزم من گفتم خودتون باشید اول .یکی از چیزا که بعدا پیش میاد همین حرفا هست .شما هرچقدرم زیبا باشید.

ناراحت میشید که یک نفر بهتون بگه قبل عمل زشت بودید.

خوشا به سعادت شما که حرف کسی رو به دلتون نمیگیرید

منم توضیح دادم شاید یک نفر انتخاب کرده چندسال بعد ازدواج کنه و صلاح خودشو دیده حق داره اوکی👌 

ولی یک دختره ۱۸ ساله دوست خودم که اینکار رو کرد و جالب نبود و احساسات زودگذرش بود در صورتی که بینیش اولش قشنگ بود زیاد تغییر نکرد.

ببخشید من خیلی توضیح دادم بیشتر از این نمیتونم  

عزیزم من گفتم خودتون باشید اول .یکی از چیزا که بعدا پیش میاد همین حرفا هست .شما هرچقدرم زیبا باشید. ...

منم خیلی توضیح دادم که من فقط  همون یه تیکه کلام شما را مخاطب قرار دادم و به بقیه اش کاری ندارم