2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنطرم جالب نیست یک بینی عمل کنی میگن خودشو صدتا عمل کرده و ... دیگه فک میکنن خود ادم چی بوده از قبل ...

من نظرم دقیقا برعکسه

ادم هر چی عمل زیبایی داره قبل ازدواج باید انجام بده ،شاید با همون عمل کیس بهتری گیرش بیاد

در تاریخ/۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد♥️

اره خود من عمل نکردم پولامو پس انداز کردم برا جهیزیه. عمل بینی ام دوس داشتم ولی بینیم ژیاد اشکال نداره. الان همسرم راضی تیس ب عمل. اما من همش دوس دارم عمل کنم😢

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      
همه چیز را وابسته ازدواج و همسر و خانواده همسر نکنید  آدم باید از زندگی و زنده بودنش لذت ببره& ...

این یک نمونه از دلایل بود شماعزیزم همشو بخون.

نوشتم اگه بینیش خیلی خوب نیست عمل کنه 

ولی اون چیزی که من فهمیدم تقریبا ((۸۰% )) دخترها حس زشت بودن و عیب روی خودشون میزارن .یک بنده خدایی تو همین سایت میگفت لبام بنطرتون کوچیکه تزریق کنم درصورتی که لباش خیلی درشت بود اینا حساسیته.

بنظرم اکثر دخترها زیبا هستند

این یک نمونه از دلایل بود شماعزیزم همشو بخون. نوشتم اگه بینیش خیلی خوب نیست عمل کنه  ولی اون ...

منم مشکلم با همین یه نمونه دلیله 

انگار  کل زندگی دختر را قراره خلاصه کنند تو ازدواج

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
منم مشکلم با همین یه نمونه دلیله  انگار  کل زندگی دختر را قراره خلاصه کنند تو ازدواج &nb ...

مگه همه دخترها میخوان مجرد بمونن؟ یکی شاید دوست نداره اصلا ازدواج کنه خب اوکی 👌بنا به دلایل خودش واقعا حق داره هرجور دوست داره زندگی کنه و شاد باشه و خوشبختی رو اینجوری میبینه و زندگی اینجوری براش راحت تره.👏

ولی من روی صحبتم با  اونایی که ازدواج میکنن مطمئنا از دور و اطراف میشنون ما که تو فضای مجازی به این دختر خوشگلا که عمل میکنن کلی حرف میزنن همش عمله  خیلی هم زشته و... درصورتی که اون دختر شاید قبل عملشم خوشگل بوده .دیگه اونا غریبن  شاید آدم به دل نگیره ولی اینجا پر است از درد و دل های عروسهایی که میگن مادرشوهرمو نمیبخشم اینو گفت خواهرشوهرم اینو گفت فلانی اینو گفت و .... کسایی که یک عمر باهاشون هستی و نمیشه دورشون بندازی .

مگه همه دخترها میخوان مجرد بمونن؟ یکی شاید دوست نداره اصلا ازدواج کنه خب اوکی 👌بنا به دلایل خودش وا ...

این که آدم دنبال حرف دیگران باشه و بخواد طوری زندگی کنه که مبادا الان و در آینده کسی حرفی در موردش بزنه اون هم برای اعمال مشروع و عقلی و عرفیش  ضعف شخصیته 

و آدم عاقل بالغ خودش را هماهنگ با حملات احتمالی دیگران نمی کنه بلکه فارغ از این حرف ها آزادانه و طوری که از زندگی لذت ببره زندگی می کنه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
هرچی عمل قبل ازدواج؟😲 آیا کیس خوب با عمل جراحی میاد؟😐

هر چی عمل منظورم کسی که فکر میکنه صورتش به عمل احتیاج داره ،نمونش خود من دندونام ارتودنسی لازمه تو مجردی پولشو نداشتم عمل کنم  گفتم ازدواج میکنم درست میکنم اما الان شوهرم میگه من تو رو بخاطر دندونات دوس دارم ،خب من چی بگم😐کیس خوب با عمل نمیاد اما اگه قیافه خوبی داشته باشی کسی که میخواد بیاد سمتتم باید در حد خودت باشع😂

در تاریخ/۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد♥️
این که آدم دنبال حرف دیگران باشه و بخواد طوری زندگی کنه که مبادا الان و در آینده کسی حرفی در موردش ب ...

اعمال مشروع؟عقلی؟

اینکه بینی آدم مشکل خاصی نداشته باشه آدم بیاد عملش کنه آیا جز اعمال  عقلی هست؟مطمئنی اون فرد دنبال تایید دیگران نیست؟ عمل بینی کنی کلی هم درد داشته باشه عقلیه ؟

یعنی اگر کسی تو دنیا نبود بازم میرفت عمل میکرد بگه واسه دل خودم عمل میکنم؟