2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توم شوهرمو از خودم زده کردم انقدر وسواس شدم .اونم که زود جبهه میگیره ازمن بدتره خلاصه کارمون ...

وسواس ت کار خونه؟؟؟من وسواس ت کار خونه دارم شوهرمو بخواطر این رنج میدم اونم شلخته 

خودکنترلیتو باید ببری بالا به هرطریقی که میتونی

مثلا اون لحظه تو اون محیط دعوا و ناآرومی واینسا بزن بیرون سرگرم شو به‌چیزی دیگه مطمئن باش اگه اونلحظه دور بشی از محیط ناآروم،۰حتما اون تب و تاب و آتیش تندتم میخوابه و وقتی برگردی دیگه خودتم‌میل به دعوا نداری و فقط عقلت حکم میکنه دیگه

خودکنترلیتو باید ببری بالا به هرطریقی که میتونی مثلا اون لحظه تو اون محیط دعوا و ناآرومی واینسا بزن ...

دقيقا درست ميگي ولي تو اون لحظه خيلي سخته ادم بتونه خودش و كنترل كنه 

منم مثل شمام سعی میکنم تو دلم خودمو به ارامش دعوت کنم همش میگم ارووم بااش ارووم باش خیلی جلوه بدی دا ...

من ديگه ابروم پيش شوهرم رفته ، من و به عنوان يه ادم به شدت عصبي ميشناسه ، خيييلي ناراحتم 

واقعا چطوري بعضيا انقدر ارومن ؟

من ديگه ابروم پيش شوهرم رفته ، من و به عنوان يه ادم به شدت عصبي ميشناسه ، خيييلي ناراحتم  ...

اره عزیزم من در شرایط عادی خیلی به شوهرم محبت میکنم ولی مثلا تو جمع خونوادگیشون یهو که جوش میاارم و تند با شوهرم حرف میزنم بعدن تو دلم میگم حالا میگن این چقد سرده یا چقد عصبانیه بیچاره شوهرم اونموقع تو گوشم میگه اروم باش عزیزم عصبی نشو 😔😔

وسواس ت کار خونه؟؟؟من وسواس ت کار خونه دارم شوهرمو بخواطر این رنج میدم اونم شلخته 

نه بخاطر کرونا  وسواس شدم وگرنه قبلا اصلا بخاطر نظافت بهش گیر نمیدادم

اسم کاربریم امید هست ولی خانُمم 👩
دقيقا درست ميگي ولي تو اون لحظه خيلي سخته ادم بتونه خودش و كنترل كنه 

قبول دارم من هم همینطور بودم اما با این راهی که به شما هم گفتم بهتر شدم تصمیم یک لحظه است باید محکم باشی که بتونی این تصمیم سخت رو آنی بگیری

اره بايد روخودم كار كنم    

دقیقا همینه باید انقدر باخودتون کلنجار برید که انعطاف و محکمیه لازم رو پیدا کنی

الان من جوری شدم دلمم که بشکنه دل نمیشکنم

نه که ناراحت نباشم و فراموش کنم چون کلا آدم حساسی هم هستم

اما با خودم منطقی و روراست حرف میزنم و خودمو توجیه میکنم و سوق میدم به رفتار درست همش میگم اشکال نداره منظوری نداشته اون لحظه حالش خوب نبوده اونطوری با من رفتار کرده مهم گرمیه روابطه که باید حفظ بشه و نباید با یه سری حرفای پوچ همدیگه رو کنار بزاریم و حرمت هارو بشکنیم و مطمئن باش وقتی تفکرت اینجوری بشه حس آرامش نابی احاطت میکنه که اینجوری خودت هم از خودت راضی هستی هم اطرافیان حساب دیگه ای روت میکنن