2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از دوران عقدم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 6535 بازدید | 179 پست
چون حتی هرزه ترین پسرا هم وقتی میخان ازدواج کنن دست رو دختی میزارن که سالمه. ببخش ولی تریپ اروپایی ...

کلا اشتباه فهمیدی من میگم این درست نیست طرف عقد کنه هر کاری دوست داره بکنه بعد طلاق بگیره با شناسنامه سفید 

پس فرق منی که کاملا دست نخورده ام با اون چیه این زور داره

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تو عقد رابطه داشته باشی اگه مشکلی پیش بیاد این دختره که باید بسوزه وبسازه چون با همه ی روشن فکر ...

چرا بدبخت. وقتی مهر طلاق به پیشونی یه زن میخوره، دیگه چه فرقی میکنه باکره باشه یا نه؟ اصلا چه اهمیتی داره. به هر حال اون خانم مطلقه است، حتی اگر اسمی هم توی شناسنامش نباشه، باید برا ازدواج بعدیش، حقیقتو بگه. وقتی کسی بدونه تو قبلا شوهر داشتی، این احتمالم میده که رابطه هم داشتی. با این فرضیه تو رو انتخاب میکنه. پس به نظر من فرقی نداره

وایی اینا که چیزی نیس من دختر خالم تو عقد حامله شد بعد که فهمید حامله هستش دیگه باشوهرش تا اخر 9ماه رابطه نداشت بعد خالم میگف خو چرا رابطه ندارین دیوانه حالا ک زدی بدبختمون کردی رابطه نداری😦بعد دختر خالم گف اخه شوهرم گفته اگ دوباره رابطه داشته باشیم بچه دوقلو میشه😐😐😐😐😐خالم انقدر خودشو ناخن کشید که بیهوش شد

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 
وایی تینا که چیزی نیس من دختر خالم تو عقد حامله شد بعد که فهمید حامله هستش دیگه باشوهرش تا اخر 9ماه ...

😂😂😂😂😂

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
باورکن جدی میگم😂حتی من دلم میخواد پیش بره اما دریغ و صد دریغ

اتفاقاشوهرش بی ادبه

امگه زنوشوهری فقط مله بعدعروسیه.تازه اینجور استرس وخجالتش بیشترمیشه

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
وایی اینا که چیزی نیس من دختر خالم تو عقد حامله شد بعد که فهمید حامله هستش دیگه باشوهرش تا اخر 9ماه ...

دختر خالت چندسالش بود

چقدخندیدم واقعا

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
چرا بدبخت. وقتی مهر طلاق به پیشونی یه زن میخوره، دیگه چه فرقی میکنه باکره باشه یا نه؟ اصلا چه اهمیتی ...

درسته بالاخره شوهرداشته حالا رابطه داشته یانه یا هرمدلش کسی که میخوادش دیگه فکر همه چیو میکنه.باکره بودن تودادگاه ثابت میشه بیشتر بخاطر مهریه است که کامل تعلق بگیره یا نصف

یا رب العالمین

من که کاری ندارم ولی الاناست که بزنه این تاپیک تعطیل شد

بالا ول کنید این بحث الکی رو 

اسی این تاپیک و رد که چارتار خاطره بگیم دورهمی بخندیم نه اینکه روابط قبل و بعد از عروسی رو کارشناسی کنیم

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
دختر خالت چندسالش بود چقدخندیدم واقعا

17 اصلا نمیدونی یعنی تا یک ماه خوانواده مامانم تا همدیگرو میدیدن حرف دوقلو میومد همه از خنده ریسه میرفتن هنوز ک هنوزه سوژه کل فامیله 😂😂😂

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 
من هرماه دوروزپریودم اینوراونورمیشه میشینم دستمومیذارم روشکمم میگم نگران نباش نمیذارم سقط شی خودم کن ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

حالا من به شوهرم میگم دیدی حامله ام کردی

میکشمت😡میکشمش😭