2777
2789

اون خونه رو اجاره کردیم..وارد خونه ک شدم دیدم نوزادشو بدون هیچ زیر اندازی باز کرد پوشکشو عوض کنه ... این اولیش اون روز فقط واسه بازدید خونه رفته بودیم امروز رفتیم خونه رو تمیز کنیم با خودم میگفتم خوبه مستاجره قبلی تازه پا شده خونه گردگیری بیشتر لازم نداره😅چشتون روز بد نبینه نگم از اشپزخونش.. داخل کابینتاش یک خاک انداز خاک جم کردم غبار نه ها خااااک ..  رو در کابینتاش پر ازلک چای ...کنار اب گرم کنش پرازشن ریزه و پوست پیاز و.. دیوار پشت گاز انقدر روغن پاشیده بود ک با سیم و تاید از پاک کن هرچی کشیدم پاک نشد .. هودشم دیده نمیشد😅

مالک اون خونه پشماش ریخته بود میگفت خونه رو صفر کلید نخورده تحویل گرفتم حالا....

اتاق و پذیرایی و تولتشم ک نگم...نمیدونم چجوری دلشون میاد 

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

عوضش ما که اومدیم خونه خیلی تمیز بود هود انگار نو بود دریغ از لک روغن با اینکه خونه قدیمیه و مستاجر قبلی دو سه سال اینجا بوده واقعا کیف کردم از کد بانوییش

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

میدادیش دست من اعدام فوری دور آبگرمکن...

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوضش ما که اومدیم خونه خیلی تمیز بود هود انگار نو بود دریغ از لک روغن با اینکه خونه قدیمیه و مستاجر ...

اینم دوسال اینجا بوده ..واقعا کثیف بود 

من هروقت خونه تحویل گرفتم و تحویل دادم نیروی کمکی گرفتم و تمیز کردن خونه رو

خداخیرت بده .‌... اینجا ک اصلا ب خونه ادمیزاد نمیخورد..این حجم از کثیفی

منم وقتی خونه خریدم خییلی کثیف بودن با اینکه تمیز کردم قشنگ شستم بازم تا به هفته دلم نیومد اونجا چیز ...

چرا اینجورین اخه غبار باخاک فرق میکنه.. کنج کابینتاش پراز خاک... 

اینم دوسال اینجا بوده ..واقعا کثیف بود

واقعا بعضیا خیلی تمیزن‌ما خونه خواهرم و تحویل گرفتیم همه چی به کنار اندازه دوتا کله فقط مو تو کشو و کابینتا بود هنکز یادم میفته دلم هم میاد

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

خودتم میگی نوزاد ...نوزاد کل زندگی ادمو تعطیل می‌کنه ..اون بدبخت وقت نداشته به دستشویی برسه .خونه تمیز کردن دست تنها  هم که دیگه تعطیل 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

هستن آدمای پلشت و کثیف که فقط خوردن و خوابیدن یاد دارن

از پلشتم بدتر واقعا حالم بد شد از ساعت پنج تا ده فقط آشپزخونه تمیز کردیم با ی اتاق