بنظرتون چی میشه که یه مرد خیانت میکنه؟؟مگه اون زنا چی دارن که همسرای خودشون ندارن؟چرا از روز اول درست انتخاب نمیکنن؟؟؟چرا روز اول حواسشون نیست که مثلا زن لاغر یازن چاق دوس دارن(یا خیلی چیزای دیگه) بعد چند سال یادشون میوفته
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
البته مردی ک این مشکلاتو داره باید اول طلاق بده طرفو بعد بره دنبال کارش ن ک خیانت کنه...زنم همینطور
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
وقتی که تو خونش آرامش نداشته باشه به نظرم.وبعضیا هم که کلا ذاتشون مشکل داره وتنوع طلبن
یه اعتقادی که دارم و بسیار هم روش پافشاری میکنم اینه که اگر یک زن تمام و کمال مردش رو از هر لحاظی تامین کنه اون مرد محاله خیانت کنه(البته به جز مردایی که ذاتشون خرابه)