2777
2789
عنوان

بیاید در مورد این موضوع نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 51 پست
ناراحت شدم برای اینکه وضع مالی ما خیلی خراب بود ولی اونا نرمال بودن. خیلی از ما بهتر بود شرایطشون

خب عزیزم شما اون زمان طبق شرایط عمل کردی هرکس دیگه ای هم بود همین کارو میکرد،کوچک ترین محبت بین بچه ها همیشه حسادت می اره دلیلی بر عذاب وجدان نیست

میگی که حلالیت هم که گرفتی ،بهترین کار همینه یه ماشین برای پدرت بگیری هم تو چشمه کادوت هم نمیتونه به کسی بده،

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنم اون خواهرم دو روزه از دستش در میاره. اصلا شک نداره. خودشم حتما میگه که من وظیفه م بود پولو بر ...

خب اگه مطمئنی اون پول و ماشینو از دستش در می اره اصلا وابدا این کار نکن 

عوضش جوری دیگه به پدرت محبت کن ،ازش حلالیت بطلب و دقیق بهش بگو فقط چون میدونم میدی به خواهرم پول و برنمیگردونم.

اون پول و نده که دوروز دیگه خواهرا ت باهاش عشق و حال کنن به ریشت بخنده

پولدار نیستیم عزیزم یه آپارتمان معمولی و یه ماشین کل دارایی مونه بعلاوه ی اون پول که میگم

پس دیوانه ای پول یه عمر کارکردن و جون کندناتو میخوای بدی خواهرت عشق وحال کنه و پز بده ،پول و نگهدار و اگه یه زمانی دیدی پدرت نیاز مالی داره کمکش کن

در غیر این صورت محبتاتو جوری دیگه کن زیاد کن ،همیشه براش تولد بگیر روز پدر چشن بگیر هزارو یه کار دیگه برای حب آن محبت

پس دیوانه ای پول یه عمر کارکردن و جون کندناتو میخوای بدی خواهرت عشق وحال کنه و پز بده ،پول و نگهدار ...

نه با کار کردن زیاد نشده. طلا خریده بودم باهاش. تولد و اینا هم همیشه برا پدرم می گیریم.