2777
2789
عنوان

بیاید در مورد این موضوع نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 51 پست

مگه طلب داشتی از پدرت. هم بزرگمون کنن زحمتمونو بکشن هم تا عمر داریم خرجمونو بدن. حالا هم ب‌ یکی‌از خواهراتون کمک کردن خب ک چی. اختیار سرمایشونو دارن.

بنظرم پولو پس بده و ازشون عذرخواهی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عجیب تو این دوران بیکاری و بدبختی هیچکدومتون نیاز ندارین 

اگه فکر میکنی پدرت اصلا نیاز نداره ومیبخشه به خواهر ات برای پدرت یه کادو بخر خوب باشه ازش حلالیت بگیر 

باهاش راحتی بگو میخوام پول و بر گردونم ولی میترسم بدی به اونا اگه نمی دی بهت بدم

هرچند من فکر میکنم پدرت پول و ازت قبول نمیکنه

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

اگه فکر میکنی پدرت اصلا نیاز نداره ومیبخشه به خواهر ات برای پدرت یه کادو بخر خوب باشه ازش حلالیت بگی ...

بهترین کار همینه

پروفایلم عکس یه دختره افغانستانی هست اینو میگم ک بفهمین همه مون همینطوری خوشگلیم😁🇦🇫
عذاب وجدان دارم به خاطر پول زوری که ازش گرفتم

خب به بقیه هم داده دیگه مگه نه؟

خب باهاش حرف بزن بگو عذاب وجدان دارم و از این حرفا یه طوری که اون بگه نه چه حرفیه و اینا

ولی اگه نگفت برگردون

خب به یه مناسبت کادو بخر. یه ماشین خوب ۴۰۰ تومنی. اینطوری خیلی تحسین میشی.

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره انعام/٤٥)🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر شوروی ریشه ی ظلم کمونیست ها رو از سر ما برداشتی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر منافق خطر حملات تروریستی رو از ما دور کردی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر صدام پوزه اون جلاد رو به خاک مالیدی. 🙏خدایا ما رو از ظلم آمریکا و تحریم و فشار حداکثری نجات بده 🙏به حرمت خون حاج قاسم که میدونم خیلی دوستش داری⁦❤️⁩... 🤲مرگ بر آمریکا🤲
اگه فکر میکنی پدرت اصلا نیاز نداره ومیبخشه به خواهر ات برای پدرت یه کادو بخر خوب باشه ازش حلالیت بگی ...

قبول می کنه. کادوی ۴۰۰ میلیونی چی بخرم اخه. حتی اگه بخرم هم طوریه که می بخشه به اونی که دوسش داره. کلا فرق زیاد می ذاره

خب به بقیه هم داده دیگه مگه نه؟ خب باهاش حرف بزن بگو عذاب وجدان دارم و از این حرفا یه طوری که اون ب ...

بله به بقیه هم داده. ولی من باعث شدم اموالشو تقسیم کنه وگرنه پدرم فقط به یکی از بچه هاش داده بود

قبول می کنه. کادوی ۴۰۰ میلیونی چی بخرم اخه. حتی اگه بخرم هم طوریه که می بخشه به اونی که دوسش داره. ک ...

ویش شما چقدر پول دارید

اگه ماشین بخری خوبه ولی تاکید کن که زیر پای خودش باشه بگو که دو روز دیگه دست کسی نبینم

بگو که خواستی پول و برگردونی ترسیدی بده به دیگرون

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

مگه طلب داشتی از پدرت. هم بزرگمون کنن زحمتمونو بکشن هم تا عمر داریم خرجمونو بدن. حالا هم ب‌ یکی ...

ناراحت شدم برای اینکه وضع مالی ما خیلی خراب بود ولی اونا نرمال بودن. خیلی از ما بهتر بود شرایطشون

ویش شما چقدر پول دارید اگه ماشین بخری خوبه ولی تاکید کن که زیر پای خودش باشه بگو که دو روز دیگه دست ...

مطمئنم اون خواهرم دو روزه از دستش در میاره. اصلا شک نداره. خودشم حتما میگه که من وظیفه م بود پولو برگردونم

ویش شما چقدر پول دارید اگه ماشین بخری خوبه ولی تاکید کن که زیر پای خودش باشه بگو که دو روز دیگه دست ...

پولدار نیستیم عزیزم یه آپارتمان معمولی و یه ماشین کل دارایی مونه بعلاوه ی اون پول که میگم