2777
2789
با اینکه کمترازشما چشم به راهی کشیدم ولی خوب درکت میکنم ،از ته دلم میخوام انتظارت تموم بشه ،ب هرحال ...

من از دست شما ناراحت نشدم؛مرسی ک دعام کردین

واستون ده تا صلوات فرستادم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم برای هر دوی شما صلوات میفرستم  . برای من هم لطفا صلوات بفرستید

خدا بهت خیر بده

منم واست ده تا صلوات فرستادم

ان شاالله ک خدا همین الآن برای هممون روزیِ داشتن یک فرزند صالح و سالم رو بنویسه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
من هم برای هر دوی شما صلوات میفرستم  . برای من هم لطفا صلوات بفرستید

باشه عزیزم.حاجت روا شی

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
فدات بشم ک واسم صلوات فرستادی؛منم واسه تو فرستادم رفتم اونجا هم رفتم حالا مشکلم اینه ک نازایی هم اض ...

مرسی عزیزم.تنبلی تخمدانم داری؟؟؟من تو گروه سقط مکررم خیلی عالیه اگ‌خواستی بگو ببرمت

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
مرسی عزیزم.تنبلی تخمدانم داری؟؟؟من تو گروه سقط مکررم خیلی عالیه اگ‌خواستی بگو ببرمت

آره دارم

آره دارم

من سقط قبلیم رو با ویتاگنوس حامله شدم

من سقط قبلیم رو با ویتاگنوس حامله شدم

قرصش رو خریدم اما نمی دونم چجوری باید استفاده کنم و چند وقت؟

غمگین ترین ادم دنیام فک کنم چهارساله چشمم به خدا نمیشه .روزهام با گریه شبب میشه .بی انگیزه .بی ذوق . ...

عزیزم مشکلتون چیه؟😞😞😞

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
برات ۲۰ تا صلوات میفرستم عزیزم. منم سقط مکررم و توکل به خدا مطمعنم به هممون میده ولی دیگه چاره ای ج ...

ببخشید منم سقط داشتم ..شما دلیل سقطاتون چی بوده و چند بار سقط کردید 

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍

بله شکر خدا.الهی نصیب همه بشه.بعد ۵سال...کلی دوا درمان.چهارمین آی وی اف...تمام زندگیمو فروختم .شوهرم شغلشو از دست داد.اومدیم تهران برا درمان.صفررررررر شدیم.ب لطف خدا .نتیجه گرفتم....خیلی سخت بود.۱۴روزای انتقال

۹ماه استراحت .واقعا سختتت.زخم پهلو شدم

ولی شکر شکر شکر

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
می دونم منظورت بد نیست خواهر می دونم دلم شکسته اس الآن خدا بحق پنج تن دلت رو شاد کنه؛دستت رو بگیره

عزیزم دوست خوبم قربون دل شکستت؛باحرفات بغضم گرفت ازته ته قلب برات ازخدا یه جفت نی نی ناز وسالم و صالح میخوام،تحمل کن‌عزیزم پاداش دل شکستت جواب همه دعاهات فرزندیه که به وجودش افتخار خواهی کرد و باعث سربلندیت خواهدشد،خدایا دعامو ازته قلب ناپاکم بشنو وهمه خانمای دل شکسته ومنتظر این تاپیک رو به حاجتشون‌ برسون ودامنشونو سبز کن

عزیزم دوست خوبم قربون دل شکستت؛باحرفات بغضم گرفت ازته ته قلب برات ازخدا یه جفت نی نی ناز وسالم و صال ...

بخدا با حرفات چند بار بغضم رو فرو خوردم

خدا ب دل تو نگاه کنه ک مهربونی و دلت واسه کسی ک توی عمرت ندیدیش ب درد میاد؛دل تو رو شاد کنه بعدم دل ماها رو شاد کنه