2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم طلا فروشی زده پشمام

572 بازدید | 23 پست

یعنی اینا تا چند ماه ویش نون نداشتن بخورن شوهرش اسنپی بود نمیدونم یهو چی شد طلا فروشی زدن پولدار شدن راستش حسادت هم میکنم چون باهم خوب نیستیم یعنی اون خوب نیست با من و منم هیچ وقت هیچ پولی ندارم

خواهرشوهر منم تا چن ماه پیش از بی لباسی و بی پولی مینالید 

هفته پیش دنا پلاس براش خرید شوهرش

حالا چیز خاصی نیس 

ولی این وانمود کردن به فقیریشون نمیدونم از چی بود

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان با نیم کیلو هم میشه ویترین چید ، اطراف من همه طلافروشی زدن به جز من 😂

میشه ویترین چیدحتی میشه طلااجاره کرداما ۰ سرمایه خریدفروش  گاوصندوق مغازه ویترین وایناداشته باشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

از اسنپ به طلافروشی 🥴🥴🥴 مگه شوخی بازیه باید کلاس برسن مجوز بگیرند سرمایه داشته باشند با چند تا وارد به این کار در تعامل باشند بصورت مجازی یک مدت کار کنند با طلافروش های دیگه مشارکت کنند تا قلق کار بیاد دستشون 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»