2777
2789
خودمم همینه نظرم،از بچگی دائم بهشون گوشزد کردم و اگاهشون کردم خیالم راحته بابت بچه های خودم ولی از ط ...

ولش کن

مامانش خودش باید ب بچه اش اگاه باشع

بچه اوردن فقط زاییدن نیست

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

ویپ بیشتر شبیه اسباب بازی و سرگرمیه 👀 منم چند تا بچه رو دیدم ولی فکر نکردم ک خطرناک باشه

اعتیاده خب 

اعتیاد به هرچی باشه باز اسمش روشه 

اینم دود داره دقیقا مثل سیگار 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویپ چیه

چیزیه که حالت کشیدنی هست و دود و بو و طعم مختلف داره و هیچ ضرری نداره... نه سیگاره نه قلیونه 👀

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

محلمون مشکلی نداره کلی آدم درست هم داریم تازه خونه ساختیم و نمیشه که بریم بالاخره تو هر جایی همچین چ ...

پس نزار باهاشو بگرده ب جاش ببرش کلاس ورزش زبان مشغولش کن بهش بگو باهمچین کسایی نگرده زندگی ادمهای معتاد رو واسش مثال بزن ک چطور شده عاقبتشون

بالاخره بچه پسرا بازیگوشند مادرهم که نمیتونه به بچه کلاس چهارمی دوربین ببنده وقتی یکم رفته با دوستاش ...

نمیدونم من طبق تجربه شخصیم گفتم

شایدگفتنش بد هم نباشه

نمیدونم 

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

اعتیاده خب اعتیاد به هرچی باشه باز اسمش روشه اینم دود داره دقیقا مثل سیگار

اصلا شبیه سیگار نیست اصلا ضرری به ریه نمیزنه... من نمیدونم چرا چنین جبهه ای نسبت بهش دارید... اعتیاد به هر چیزی میتونه رخ بده... مخصوصا الان اعتیاد به گوشی در کودکان و نوجوانان و جوانان میبینم که خیییییلی مخرب تراز خیلی چیزاست... ولی اصلا کسی نمیگه بچه فلانی اعتیاد به گوشی داره باید به خانوادش تذکر بدم!!!! 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سربسته بگو.بگو دیدم میدن دست بچه های همه و ....گوشی بده دستش.دستش نیومد ، معلوم مادر بی خیالی و کلا ...

آره بشدت بیخیالن 

بچه درس نمی‌خونه چون تا آخر شب داره بازی می‌کنه تو کوچه بعدم فرداش به بهانه ی مریضی نمیفرسته مدرسه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
اتفاقا خیلی خیلی ضررداره

بله شاید من چون ندیدم متوجه ضرر های زیادش نیستم. 

اسی عزیزم

تورو خدا به مادره بگو شما خودت مادری می‌دونی اگه خدایی نکرده بچه خطایی کنه دوست داری بدونی تا راه درست رو بهش نشون بدی 

چند تا از کاربرا راهکار درستی دادن اسم پسرشو نبر ک بگی دستش دیدم 

ولی بگو بچه ها ویپ میارن تو کوچه ب بقیه هم تعارف میکنن حواسمون باید به بچه هامون باشه 

اصلا شبیه سیگار نیست اصلا ضرری به ریه نمیزنه... من نمیدونم چرا چنین جبهه ای نسبت بهش دارید... اعتیاد ...

شما یکم راجبش تحقیق کن بعد بیااین اراجیف رو بگو خیلی مضر هست حالا چرااینقدر جبهه گرفتی ک نیست خیلی عجیبه مشخصه خودت هفت خط دودو دمی

آره بشدت بیخیالن بچه درس نمی‌خونه چون تا آخر شب داره بازی می‌کنه تو کوچه بعدم فرداش به بهانه ی مریضی ...

پس فقط فقط یه بار سر بسته بگو، بگو دیدی دست خیلیا دادن.

دیگه گاگول نیست که خیلیا شامل بچه ی اونم هست