2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا من رو هم ببر سقط مکرر . من هم سابقه سقط داشتم

عزیزم حتمااااا پیگیر باش.من سابقه منفی شدن مکرر داشتم.دوستم سابقه سقط مکرر.ک دو تا با آزمایشات دقیق گفتن مشکل ایمنی انعقادی دارین.قبل از مثبت شدن تا ۷ماهگی سرم آی وی ای جی‌میزدیم.با آمپول هپارین.کلینیک سقط مکرر این سینا میرفتم

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
خودت تنبلی داری؟کاری که بهت بگمو میکنی؟

اره بگو

خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
به ما هم بگو لطفا 

عزیزم این سه تا کار

هرشب شکم و تخمدانتونو با روغن سیاهدانه ماساژ بدین

هر صبح ناشتا دوسین مصرف کنید(عسل+سیاهدانه)

هر عصر خرما رو با روغن زیتون و سیاهدانه تفت بدین و بخورین

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
مرسی عزیزم لطف داری،من خودم تجربه یه دوره کوتاه درحدچندماه انتظار رو داشتم وکاملا درکتون میکنم ولی د ...

پریا خانوم چند بار پیامت رو خوندم؛من دلم ب همین حرفها و دعاها خوشه؛خدا بچت رو بهت ببخشه و زندگیت رو روز ب روز شیرینتر کنه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
خواهشا من روهم یادت نره گلم دعا کنی . واقعا انتظار برای بچه خیلی سخته 

حتما حتما عزیز دلم،شماها انقدر پیش خدا اجر دارید و خدا دوستون داره که ماها باید ازشما بخوایم با دلای پاک وشکسته ومنتطرتون واسه ما دعا کنید،من مطمئنم بااین روحیه خوب و امیدواری زیادی که داری بزودی دامنت سبز میشه،ایشالا سال بعد بیای اینجا تاپیک بزنی این دوتا وروجک دوقلوم خوابو آرامشو ازم گرفتن😊برات ازخدا شب زنده داری مادرانه آرزو میکنم😍😘

عزیزم این سه تا کار هرشب شکم و تخمدانتونو با روغن سیاهدانه ماساژ بدین هر صبح ناشتا دوسین مصرف کنید ...

گلم دوسین رو تا چند روز قبل پری مصرف میکردی . آخه سقط آور هست ؟ من هم مصرف میکنم اما توی زمانش نگرانم

[QUOTE=133197905]حتما حتما عزیز دلم،شماها انقدر پیش خدا اجر دارید و خدا دوستون داره که ماها باید ازشما بخوایم با دلای ...[/QUOTE

ممنونم نازنینم . ان شاء الله شما و نی نی های گلتون سلامت باشید. ان شاء الله این حس قشنگ برای همه خانمها بوجود میاد

من ۲۷ سالمه و از سال ۹۵ تا پارسال سه تا سقط داشتم 

گلم حتما باید پیگیر یه دکتر خوب و حاذق باشی . سقط مکرر به خاطر ضعف سیستم ایمنی هست . ان شاءالله دل هممون شاد میشه با پیگیری و آرامش

گلم حتما باید پیگیر یه دکتر خوب و حاذق باشی . سقط مکرر به خاطر ضعف سیستم ایمنی هست . ان شاءالله دل ه ...

🙏🙏🙏🙏

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍