لطفا بگید چکار میکردید که روز شماری نکنید برای رسیدن به نتیجه ؟ چطور به نتیجه رسیدید ؟ چطور خودتون رو سرگرم میکردید؟ میکرو یا آی یو آی انجام دادین ؟ افرادی هم که ناباروری داشتین بیاد بگید چطور خودتون رو شاد نگه میدارید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا من رو هم ببر سقط مکرر . من هم سابقه سقط داشتم
عزیزم حتمااااا پیگیر باش.من سابقه منفی شدن مکرر داشتم.دوستم سابقه سقط مکرر.ک دو تا با آزمایشات دقیق گفتن مشکل ایمنی انعقادی دارین.قبل از مثبت شدن تا ۷ماهگی سرم آی وی ای جیمیزدیم.با آمپول هپارین.کلینیک سقط مکرر این سینا میرفتم
شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
مرسی عزیزم لطف داری،من خودم تجربه یه دوره کوتاه درحدچندماه انتظار رو داشتم وکاملا درکتون میکنم ولی د ...
پریا خانوم چند بار پیامت رو خوندم؛من دلم ب همین حرفها و دعاها خوشه؛خدا بچت رو بهت ببخشه و زندگیت رو روز ب روز شیرینتر کنه
دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه