2777
2789
عزیزم حتمااااا پیگیر باش.من سابقه منفی شدن مکرر داشتم.دوستم سابقه سقط مکرر.ک دو تا با آزمایشات دقیق ...

ممنون نازنینم . ببخشیدگلم که این سوال رو میپرسم  ، زمان انتقال و بارداری از سرویس فرنگی استفاده میکردید؟ 

گلم حتما باید پیگیر یه دکتر خوب و حاذق باشی . سقط مکرر به خاطر ضعف سیستم ایمنی هست . ان شاءالله دل ه ...

شما هم سقط داشتید؟

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریا خانوم چند بار پیامت رو خوندم؛من دلم ب همین حرفها و دعاها خوشه؛خدا بچت رو بهت ببخشه و زندگیت رو ...

گل من مهمترین مشکل ما همین نگرانی هامون هست چون باعث ضعف سیستم ایمنی و تشکیل نشدن جنین میشه . حالا باید هر طور که میدونیم خودمون رو سرگرم کنیم و شاد باشیم .

دیگه اقدام نکردید؟ تو چند هفته سقط شد؟ایا دکتر هم رفتید پیگیری کنید؟

بله . اقدام کردم . بعد 2 سال پیگیری واریکوسل شوهرم شدم و جراحی . الان هم دی اف ای شوهرم . یه مقدار من هم دچار رحم سرد شدم که دارم تلاش میکنم که رفع بشه

بله . اقدام کردم . بعد 2 سال پیگیری واریکوسل شوهرم شدم و جراحی . الان هم دی اف ای شوهرم . یه مقدار م ...

ببخشید از کجا فهمیدید که دچار رحم سرد شدید؟

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
ممنون نازنینم . ببخشیدگلم که این سوال رو میپرسم  ، زمان انتقال و بارداری از سرویس فرنگی استفاده ...

آره عزیزم از این فلزیها از داروخانه گرفتم

دو سالم استفاده نکردن من دیگه خیلی حساس بودم😬

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
آره عزیزم از این فلزیها از داروخانه گرفتم دو سالم استفاده نکردن من دیگه خیلی حساس بودم😬

ببخشید خط دوم رومتوجه نشدم . میشه دوباره بگی نازنینم .آخه از تجربیاتتون باید استفاده کنیم .              دو سالم استفاده نکردن ؟

رحم سرد باعث میشه قبل پری لکه بینی داشته باشی و روی شکم قسمت زیر ناف دست بزنی سرده

عزیزم مهم ترین چیزی ک نشانه ی رحمِ سرد رنگ خون قاعدگیه

و همینطور درد های قاعدگی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

الکی زیاد گرمی نخور

چون گاهی ما فکر می کنیم ک رحممون سردِ و گرمی می خوریم

در حالی ک اینطور نیست و اینطوری کار برامون بدتر میشه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
الکی زیاد گرمی نخور چون گاهی ما فکر می کنیم ک رحممون سردِ و گرمی می خوریم در حالی ک اینطور نیست و ...

مرسی گلم . آخه من واقعا احساس سردی رو حس میکنم و چند وقت بدون اطلاع تغذیه بدی داشتم مثلا آخر شب سردی معمولا استفاده میکردم .