لطفا بگید چکار میکردید که روز شماری نکنید برای رسیدن به نتیجه ؟ چطور به نتیجه رسیدید ؟ چطور خودتون رو سرگرم میکردید؟ میکرو یا آی یو آی انجام دادین ؟ افرادی هم که ناباروری داشتین بیاد بگید چطور خودتون رو شاد نگه میدارید؟
پریا خانوم چند بار پیامت رو خوندم؛من دلم ب همین حرفها و دعاها خوشه؛خدا بچت رو بهت ببخشه و زندگیت رو ...
گل من مهمترین مشکل ما همین نگرانی هامون هست چون باعث ضعف سیستم ایمنی و تشکیل نشدن جنین میشه . حالا باید هر طور که میدونیم خودمون رو سرگرم کنیم و شاد باشیم .
دیگه اقدام نکردید؟ تو چند هفته سقط شد؟ایا دکتر هم رفتید پیگیری کنید؟
بله . اقدام کردم . بعد 2 سال پیگیری واریکوسل شوهرم شدم و جراحی . الان هم دی اف ای شوهرم . یه مقدار من هم دچار رحم سرد شدم که دارم تلاش میکنم که رفع بشه
رحم سرد باعث میشه قبل پری لکه بینی داشته باشی و روی شکم قسمت زیر ناف دست بزنی سرده
عزیزم مهم ترین چیزی ک نشانه ی رحمِ سرد رنگ خون قاعدگیه
و همینطور درد های قاعدگی
دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
چون گاهی ما فکر می کنیم ک رحممون سردِ و گرمی می خوریم
در حالی ک اینطور نیست و اینطوری کار برامون بدتر میشه
دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه