تنهاممممم مدیر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 292 عنوان از قد بلندم خسته ام😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 79 پست قدم ۱۷۷..۷۲ کیلو بودم بخاطر حالت تهوع بارداری الان شدم ۶۰.....بخدا حالم از قدم بهم میخوره بدبختیم اینه ۴ سانت از شوهرم بلندترم😭😭دیگه دارم افسرگی میگیرم از قد و وزنم....تازه احساس میکنم از وقتی دارم کلسیم و ویتامین و اینا واسه بارداری میخورم قدم داره بلند تر میشه😭😭😭خانوما کسی مثله من بوده؟؟؟ای خدا😭😭😭 1399/01/30 | 17:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاممممم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 292 اطرافیانت چیزی گفتن یا فقط احساس خودته؟ ن بابا..وقتی خودمو میبینم از همسرم بلندترم خیلی اذیت میشم
سیتکا عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 9628 عین بچه ها دیده میشم شوهرم ۱۲سال از خودم بزرگتره صورتمم بچگونس😔😔 قدت خوبه صورت بیبی فیس هم ارزوی مردمهایراد نذار رو خودت. خب شوهرت سنش خیلی بیشتره باید مسن تر دیده شه
تنهاممممم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 292 پ من چی بگم ک ۱۸۰ قدمه خو منم با کفش انقد میشم دیگه
چشم_آهو عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 4616 عزیزم ..شکرسلامتیت روبکن هرروز..قدکه مهم نیست..(جملات پایین باشمانیستم استارتر)ازالفاظ کوتوله ونردبون هم استفاده نکنید...بی شخصیتیتون رونشون میده زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد
morlin عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 6501 عین بچه ها دیده میشم شوهرم ۱۲سال از خودم بزرگتره صورتمم بچگونس😔😔 خخخ شوهرت دست پیش میگیرهتو باید کلاسم براش بزاری با این شرایط مسافر: مادر وینستون داری؟ گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار. مسافر: ارزون نشده؟ گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
noorsan عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 5206 قدت خوبه صورت بیبی فیس هم ارزوی مردمه ایراد نذار رو خودت. خب شوهرت سنش خیلی بیشتره باید مسن تر دیده ... خوب اونم ۱۰سال کوچیک تر نشون میدهچهرتن شبیه همیماونم صورتش گردالی و توپولیه فَـرقداریباهَـرکِسیکِدورَمِهجٰـانانَم؛)💛😍
sarigalin عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 28236 عزیزم لاغریتو بعدا درست میکنی.درمورد قد هم مشکل از شما نیست.شوهرت کوتاهه😁😁😁 به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏 لینک حذف تاپیکهای درخواستی
سیتکا عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 9628 خوب اونم ۱۰سال کوچیک تر نشون میده چهرتن شبیه همیم اونم صورتش گردالی و توپولیه خوب پس مشکل کجاست؟ همه چی خوبه که
تنهاممممم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 292 خب چهارسانت بلندتر باشی مگه آیه اومده با مردانی که از شما کوتاهترند ازدواج نکنید؟ سخت نگیر اذیت میشم 😢 اصلا وقتی که سر پا وایساده بغلش نمیکنم خجالت میکشم😳
عسل_ عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 4722 عزیزم منم قدم ۱۷۵ وزنم ۷۰خیلی راضیمقد بلند یکی از معیار های زیبایی ناشکری نکن همه ارزوشونه
noorsan عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 5206 خوب پس مشکل کجاست؟ همه چی خوبه که یبار تو عقد متر آورد قدمو اندازه گرفتاونقد گریههههه کردم😔😔حالا خوبه چاق نیستم خیلیببببیتوپورم اما ریزه میزه فَـرقداریباهَـرکِسیکِدورَمِهجٰـانانَم؛)💛😍
zahra22 عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 3460 پس من چی بگم آرزنی ی کفش پاشوه ۱۰سانت مدتده رودلم😓وقتی هم میپوشم انگار سوار هلی کوپتر شدم😂🤣همه رو از بالا میبینم🤣🤣🤣 😢میشه برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستین😭😢🙏🙏
مهریماهم عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 10854 ن بابا..وقتی خودمو میبینم از همسرم بلندترم خیلی اذیت میشم الان که دیگه انتخابش کردی.یه موقع احساست بهش منتقل میشه وخدای نکرده یه موضوع به این سادگی باعث ناراحتی میشه.۴ سانتم اونقدر به چشم نمیاد که خودتو اذیت کنی بخاطرشاتفاقا جذابه دختر پسر هم قد.من که خوشم میادبه محسنات قد بلند فکر کن.
تنهاممممم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 292 😅😅😅😅😅خدانکشت.هورمونهای بارداری چه کرده باهات😄😄😄😄 منم قدم ۱۷۰ هست با وزن ۶۱.هم هیکلیم.من خ ... ۷ سانت از شما بلندترم😢وای تو رو خدا این کلسیم و چیزا باعث نمیشه بلندتر بشم؟؟؟میخوام برم دکتر غدد دارم دیوونه میشم
عسل_ عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 4722 ۷ سانت از شما بلندترم😢 وای تو رو خدا این کلسیم و چیزا باعث نمیشه بلندتر بشم؟؟؟ میخوام برم دکتر غد ... نه عزیزم بلندتر نمیشی دیگه چند سالته