2777
2789
عنوان

از قد بلندم خسته ام😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 79 پست
والا همیشه کنار دیوار میمونم بعد قدمو با خودکار علامت میزنم 😅الان رفتم دیدم ی کم بلندتر شده😢 بنظر ...

ای خدا😅😅😅😅نکن بابا.این کارها چیه.بچت قد نمیکشه آیا؟🤔 نترس قدنمیکشی.بیخیال شو

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فکر میکنی کلسیم و مولتی ویتامین قدت رو بلندتر کرده بده به شوهرت هم بخوره! شما چون لاغر شدی  قدبلندتر از قبل دیده میشی. من ۱۶۸ و شوهرم ۱۸۰ همش میگم کاش یه شوهر هیکلی و بلندقدتر میکردم. کلا آدم قدر داشته هاشو نمی دونه. روی قیافه و قد تا چند سال اول ازدواج خیلی حساسی بعدش عادی میشه. من یه دوست داشتم ۱۵۰ شوهرش فکر کنم ۱۹۰ رو داره بنظرمن زشته ولی اونا مشکلی ندارن! یا مامان بابای یه دوست دیگم مامانه حدودا ۱۰، ۱۲ سانت بلندتره و عاشق همن و مشکلی ندارن،تو همین اینستا خانم و آقاهه بالای ۱۰ سانت اختلاف قد دارن و از ایستادن کنار هم و عکس گرفتن با هم مشکلی ندارم.شما هم بهتره دید تو عوض کنی اگه شوهرت نمیخواستت یا قدت براش مشکلی بود که باهات ازدواج نمی کرد.

نه الزامن...هر کسی،با مواردی که از بقیه جهات هم باهاش مچ هستن ازدواج میکنه...که قد رو ممکنه تحت الشع ...

الزاما که نه چون گفتم بعضی ها، ولی کلا هم منظورم این نبود که میرن بلندتر از خودشون انتخاب میکنن، بلکه قد بلندی انتخاب میکنن که از خودشون کوتاهتر باشه. مثلا مردی که ۱۷۲ سانته، که برای مرد بلند نیست، میره زن ۱۷۲ سانتی انتخاب میکنه که بین زنها بلند محسوب میشه. چون قد همیشه براش مساله بوده. 

ضمنا نه، قد بلند مورد پسند همه نیست.

اگه فکر میکنی کلسیم و مولتی ویتامین قدت رو بلندتر کرده بده به شوهرت هم بخوره! شما چون لاغر شدی   ...

عزیزم منکه نگفتم شوهرم با قدم مشکل داره یا نمیخوادم!!!!!😕

دارم میگم قدم خودم رو اذیت میکنه..

کلسیم و ویتامین مگه باعث بلندی قد میشه که بدم به شوهرم؟