2777
2789
عنوان

از قد بلندم خسته ام😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 79 پست
اذیت میشم 😢 اصلا وقتی که سر پا وایساده بغلش نمیکنم خجالت میکشم😳

ببین این فکرو بذار کنار اصلا که مرد باید حتما و حتما بلندتر باشه. میدونی یه سری آدمایی هستن فانتزیشون اینه مرد از زن کوتاهتر باشه! مرده میگرده زن پیدامیکنه بلندتر از خودش. حالا شما از اونا نیستی ولی دیدت رو تغییر بده، اینا کلیشه های ذهنی توخالی هستن وحی منزل نیستن و واقعا هم اهمیت ندارن و خیری نمیرسونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال بابا...جذابیتی که قد بلند داره واقعن هیییچ صورت و آپشنی نداره...اعتماد به نفستو بیار بالا...

فقط نمیدونم چرا این آقایون قدبلند که دنبال دختر قد بلندن به تور هم نمیخورن؛دقت کردین؟! من هر چی خانوم قد بلند دیدم اکثرن با آقاشون هم قدن...در حالیکه اکثرن دنبال دختر بلند قدن اما نمیدونم چرا اینجوری میشه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
یبار تو عقد متر آورد قدمو اندازه گرفت اونقد گریههههه کردم😔😔 حالا خوبه چاق نیستم خیلیببببی توپور ...

اعتماد به نفس داشته باش کم نیار مردم با قد ۱۴۸  کم نمیارن ۱۶۰ که متوسطه

۷ سانت از شما بلندترم😢 وای تو رو خدا این کلسیم و چیزا باعث نمیشه بلندتر بشم؟؟؟ میخوام برم دکتر غد ...

چند سالته؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
۷ سانت از شما بلندترم😢 وای تو رو خدا این کلسیم و چیزا باعث نمیشه بلندتر بشم؟؟؟ میخوام برم دکتر غد ...

آره میدونم😊تقریبی گفتم.نه بابا توام😬😩فکر میکنی. مگه چندسالته که داری قدمیکشی؟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
خیلی حساس شدم😢

حساس نباش..هروقت این فکرااومدسراغت به آدمایی که مشکل بیماری دارن فکرکن ..مخصوصااین روزا...همون لحظه میگی خدایاشکرت.

بعداز یه مدت این فکراازسرت میره..

انشاالله همیشه شادوتندرست باشی.

زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد

تو مثل منی عشقم حالا من قدم ۱۸۰ هست   البته شوهرم منو گول زد همیشه با این کفشای کترپیلار میپوشید که کلی لژ داره بعد هم قدم بودم یکم بلندتر اما چند بار شک کردم به همه میگفتم یواشکی برانداز کنید ببینید کی بلندتره همه هم میگفتن هم قد هستید خودشم میگفت قدم ۱۸۰ هست در صورتی که میدونست من خیلی برام مهمه حداقل هم قد باشیم اما الان مخصوصا وقتی بدنسازی کار میکنه تابلو کوتاهتره و منم کلا با کفش پاشنه دار خداحافظی کردم جالب اینه فامیل ما همه قد بلند و حتی خواهرای خودشم خوش قد هستن جز مادرش که متاسفانه همسرم به مادرش رفته  

خدایا متشکرم بابت تو دلیم😍😍😍
الان که دیگه انتخابش کردی.یه موقع احساست بهش منتقل میشه وخدای نکرده یه موضوع به این سادگی باعث ناراح ...

ن بابا از اون بیچاره ناراحت نیستم...از قد خودم ناراحتم..ی مدت بیخیالش میشم دوباره بعد چندماه میاد تو ذهنم

چند روز پیشا بهش میگم حس میکنم بعد ازدواج قدت کوتاه تر شده میگه به خدا من حس میکنم قد تو بلندتر شده   البته من از قدم راضیم چون تعریف نباشع خوش قد و هیکلم همه تعریف میکنن اما دروغ چرا واقعا دوست داشتم همسرم قدش حداقل ۱۰ سانت بلندتر بود اما خیلی خیلی آقاس به خاطر همین نمیگم برام قدش مهم نیست اما ایراد هم نیست

خدایا متشکرم بابت تو دلیم😍😍😍
17😳

آخی!مامان کوچولو😍😍وقتی بارداری هرچی داری میره واسه بچت.بعدشم شیر میدی هیچی واست نمیمونه که بحوای قدبکشی😁

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
تو مثل منی عشقم حالا من قدم ۱۸۰ هست     البته شوهرم منو گول زد همیشه با این کفشای کترپیلار ...

آره منم با کفش همین حدودام

خب هم قد بودن خیلی بهتره تا کوتاهتر باشه😢

چقد کوتاهتره؟؟؟ اذیت نمیشین

کفش پاشنه دار بپوشم که دیگه همه رو از بالا میبینم