2777
2789

من چندروزیه خونریزی شدید دارم(۶ روزی هست که خونریزی دارم) ولی بتام خیلی کم میاد پایین من روز سه شنبه آز بتا دادم ۵۰۰ بود دوروز بعدش آز دادم بتام ۴۰۰ 

چرا اینقد کند میاد پایین طبیعیه؟ 

چرا آزمایش بتا میدی؟ من سقط داشتم دو هفته بعدش ک خونریزیم قط شد رفتم سونو... تا زمانی ک خونریزی داری بتا پایین نمیاد کامل 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
چرا آزمایش بتا میدی؟ من سقط داشتم دو هفته بعدش ک خونریزیم قط شد رفتم سونو... تا زمانی ک خونریزی داری ...

من وقتی سقط کردم خود بیمارستان ازم آز بتا گرفت گفت هر دو روز باید تکرار بشه تا وقتی که صفر بشه اگه پایین نیاد خطرناکه یعنی یه تیکه ازش سقط نشده باید بری کورتاژ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آزمایش بتا میدی؟ من سقط داشتم دو هفته بعدش ک خونریزیم قط شد رفتم سونو... تا زمانی ک خونریزی داری ...

رفتی سونو شکمی یا واژینال؟

اخه از اول که ازمایش بارداری دادم بتام خیلی کند میرفت بالا دیگه این اخری هم دکتر گفت اگه از ۵۰۰ رفت ۱۰۰۰ ینی مشکلی نیس ولی اگه بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ بود برم سونو واژینال 

حالا هم که زیر ۵۰۰ اومده

من وقتی سقط کردم خود بیمارستان ازم آز بتا گرفت گفت هر دو روز باید تکرار بشه تا وقتی که صفر بشه اگه پ ...

آخه بتای خون ممکنه یه مدت بالا باشه من تو بیمارستان فقط رو سونو تاکید داشتن آخه هر چی بمونه تو سونو میگن بهت 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
رفتی سونو شکمی یا واژینال؟ اخه از اول که ازمایش بارداری دادم بتام خیلی کند میرفت بالا دیگه این اخری ...

من سونو شکمی انجام دادم. قلب تشکیل نشد؟ خب ب خاطر اینکه بارداریه خوبی نداشتی بتا بالا نمیرفته

من سونو شکمی انجام دادم. قلب تشکیل نشد؟ خب ب خاطر اینکه بارداریه خوبی نداشتی بتا بالا نمیرفته

نه حتی قبل از خونریزی سونو واژینال انجام دادم ساک نبود 

فقط ضخامت اندومترم زیاد بود همین 

یه سوال ینی اگه حتی ساک هم نباشه ممکنه بقایا بمونه؟

من وقتی سقط کردم خود بیمارستان ازم آز بتا گرفت گفت هر دو روز باید تکرار بشه تا وقتی که صفر بشه اگه پ ...

اخه من ۶ هفته بودم سونو هم قبل خونریزی انجام دادم ساک نبود بعدش دیگه خونریزی اومد ممکنه بقایا بمونه؟

اخه من ۶ هفته بودم سونو هم قبل خونریزی انجام دادم ساک نبود بعدش دیگه خونریزی اومد ممکنه بقایا بمونه؟

آره عزیزم امکان داره چند روز صبر کن بعد برو سونو واژینال اگه چیزی مونده باشه میگن