2777
2789
عنوان

کودک سندروم داون

3251 بازدید | 100 پست

خانمها کسی هست بچش یا دورو بر بچش سندروم‌داون باشه

بدون کاردرمانی تونسته باشن راه رفته باشن ؟خواهش میکنم سوال الکی نپرسین فقط بگین این‌بچه ها پیشرفتشون‌چجوریه 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

خداروشکر کسی این بچه های ک این مشکلو دارن د دیده ن شنیده  دوروبرش کسی این‌مشکلو داره😕

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شدتش داره یکیو می شناسم مثل یه پسر عادی مدرسه میره مثل یه پسر عادی بیرون میره ، تیپ میزنه ...

پسرمن نزدیک ۳سالشه ولی کاردرمانی بخاطر مشکلات مالی نشد ببریمش 

ولی خودش بلند میشه میشینه با اسباب بازی بازی میکنه 

بلند میشه وای میسته البته با کمک 

جیش میگه تو پوشکش بیرون بریم‌اصلا جیش نمیکنه تاببریمش دسشویی 

ما یکی دارم تا 15 16 سالکی با کمک کفش طبی خیلی خوب راه میرفت. برای چند روز پدر و مادر و خواهرش رفتن مسافرت و اون موند پیش پرستارش. دیگه بعد اون روزها  نتونست راه بره و هنوز نفهمیدن دلیلش چی بوده. از لحاظ روحی ضربه خورده یا آسیب دیده

خودم‌باهاش کار میکنم و بهش یاد میدم‌اماخب دیراموزه تولیوان‌ای میخوره غذاشو خودش نمیخوره ولی خب یاد داره بجوئه و یا بادندونش خودش تیکه تیکه جدا کنه 

ولی فعلا موفق نشدم ک بهش یاد بدم ک خودش برداره بخوره

پسرمن نزدیک ۳سالشه ولی کاردرمانی بخاطر مشکلات مالی نشد ببریمش  ولی خودش بلند میشه میشینه با اس ...

کاش بتونید ادامش بدید ، فک کنم جاهایی هست که با هزینه کم این کاردرمانی کنن

اخه خواهرشوهرم پسر رو میبرد برای حرف زدن بچش ، یجا میبرد خیلی ارزون بود

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
کاش بتونید ادامش بدید ، فک کنم جاهایی هست که با هزینه کم این کاردرمانی کنن اخه خواهرشوهرم پسر رو می ...

من‌خودم‌خیلی باهاش کار میکنم و کلیپهای مختلفو میبینم‌ک‌بهش اموزش بدم 

بازی کردن توپ شوت کردن پرت کردن توپ تو سبد انداختم‌اسباب بازی رو بهش یاد دادم 

راه‌نمیره اما دستشو ک‌میگیزیم‌با کمک‌راه میره و توپ‌شوت میکنه 

حرف فقط بابا جیش مامان دد ددر 

خودم‌باهاش کار میکنم و بهش یاد میدم‌اماخب دیراموزه تولیوان‌ای میخوره غذاشو خودش نمیخوره ولی خب یاد د ...

بزن تو نت شاید فیلم های اموزشیش باشه

پسر من پنج سالشه هنوز نمیتونه خودش غذا بخوره من بهش میدم، تقصیر خودمه که یادش ندادم

نگران نباش یاد میگیره

ما یکی دارم تا 15 16 سالکی با کمک کفش طبی خیلی خوب راه میرفت. برای چند روز پدر و مادر و خواهرش رفتن ...

اره این‌بچه ها شدیدا مهربون‌و عاطی هستن زود ضربه روحی میخورن ولی روانشانس پسرم گف اصلا با بچه عادی  بینشون‌فرق نزارین 

من‌خودم‌خیلی باهاش کار میکنم و کلیپهای مختلفو میبینم‌ک‌بهش اموزش بدم  بازی کردن توپ شوت کردن پ ...

انشالله خدا کمکت کنه

بزن تو نت شاید فیلم های اموزشیش باشه پسر من پنج سالشه هنوز نمیتونه خودش غذا بخوره من بهش میدم، تقصی ...

اره منم‌تقصیر خودم‌شد چون‌کوچیک‌بود خودش دستش میگرفت خوراکی رو‌چون ک‌همش میپرید گلوش و حالت خفگی بهش دست میدادترسیدم بهش ندادم 

شیشه شیرشو از ۵ماهگی یادش دادم‌خودش میگرفت‌میخورد قشنگ یاد گرف 

سلام دادن بای بای دست زدن کله زدن ناز کردن ایناروهم‌بهش یاد دادم