2777
2789
عنوان

کودک سندروم داون

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 100 پست
عزیزم میشه شمارتو بدی اگه سوالی داشتم ازت بپرسم؟

عزمزمه من گروه مادران سندروم داون رو دارم خواستین پیام‌بدین شمارتون‌دوبلین بگم‌عضوتون کنن

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
عزیزم درخواست دوستی بده .. تو خصوصی بهت بدم

ممنون گلم ک نظر گذاشتی و منو راهنمای کردی باهات موافقم این بچه ها هر کدوم توانایی‌شان باهم فرق داره

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه عزیزم سونو گفتن مشکوکه باید امنیو سنتز بدم ولی چون۳قلوبودن ریسک سقط ۳تاشون خیلی بالا بود

سلام عزیز تو سونو انتی پسر شما هم بالا بودکه گفتن مشکوکه؟سلفری انجام دادید من انتیم بالاعه هرچی میگذره استرسم بیشتر میشه تو سونوهای بعدی چی بهتون میگفتن

ممنون گلم ک نظر گذاشتی و منو راهنمای کردی باهات موافقم این بچه ها هر کدوم توانایی‌شان باهم فرق داره

سلام پسر من 7 سالشه میره آمادگی 2 مقدماتی رو تموم کرد انشالله سال دیگه بره کلاس اول البته استثنایی بیاین باهم حرف بزنیم 

خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن  الهی آمین 
سلام پسر من 7 سالشه میره آمادگی 2 مقدماتی رو تموم کرد انشالله سال دیگه بره کلاس اول البته استثنایی ب ...

سلام عزیزم خوشبختم 

خداروشکر عزیزم موفق باشه گلپسر

سلام پسر من 7 سالشه میره آمادگی 2 مقدماتی رو تموم کرد انشالله سال دیگه بره کلاس اول البته استثنایی ب ...

عزیزم شما تو گروه مادران سندروم داون ایتا هستین؟؟

نه نیستم اگه گروه دارین منو عضو کنین 

عزیزم بیاتوخصوصی شمارتو بده یاشمارمو بدم ایتابمن پیام بده

نه نیستم اگه گروه دارین منو عضو کنین 

دعوت دوستی رو قبول کن 

بله گروه داریم عزیزم چندین ساله این گروه برقراره