missmehrbano مدیر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 3669 عنوان عمیقأ دلم میخواد ازدواج کنم❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 67 پست ولی خب آدمی که بهش اعتماد کنم و مناسب باشه تا الان ندیدم دوست داشتم یه معرف که طرف مقابل رو میشناسه بهم یک مرد مناسب معرفی کنهکاش... به لطف خدا، سال ۱۴۰۴ صفحه جدید زندگیم باز شد 💍❤️ امروز | 00:00 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترگاوچران عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 1110 چرا مگه نمیدونم این دنیا که به ما آرامش و دل خوش نداد .ایشاله برای شما بهترینا باشه.من مثل شما یه روزی آروزی ازدواج داشتم اما ای کاش حسرت به دل میموندم وآرزوی من براورده نمیشد اون وقت حسرت یه چیزو داشتم نه همه چیز
نیل_گون عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 263 یعنی موردی مناسب دارید که معرفی کنید؟من معرف حضوری دوست دارم که بهم مورد معرفی کنهتهرانم من هم ساکن تهرانم عزیزمبواسطه های مختلف دوست و اقوام و آشنا میشه گفت در هر زمینه ای کسی رو میشناسیم که تمایل به ازدواج داشته باشهولی خب خیلی وقتا وقت یار نبوده یا هرچی که تا الان براشون نشده
missmehrbano مدیر استارتر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 3669 من هم ساکن تهرانم عزیزمبواسطه های مختلف دوست و اقوام و آشنا میشه گفت در هر زمینه ای کسی رو میشناسیم ... من اگه معیارهایی که میخوام رو به شما بگم شما میتونی فردی بهم معرفی کنی؟چون منم تهرانم ولی خب خیلی دوست و آشنا ندارمولی شرایطم برای ازدواج مناسبه به لطف خدا، سال ۱۴۰۴ صفحه جدید زندگیم باز شد 💍❤️
missmehrbano مدیر استارتر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 3669 شاغلی؟ بله به لطف خدا، سال ۱۴۰۴ صفحه جدید زندگیم باز شد 💍❤️
moje2 عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 326 دوس دارم ادما درذ نکشن ۵ ماه پیش اینطوری بودم الان متاهلم و صد بار روزی ارزوی مرگ ازدواج اینه تهش
گلسمی عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 11868 ای کاش هیشکی از منم خوشش نمیومد .ای کاش سر عقدم سکته میکردم .ای کاش شب عروسیم ایست قلبی میکردم.. منم همینطور، هیچ خیری از زندگیم ندیدم
خوشبخت_آینده_هستم عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 3716 اسی جای من باشی چیکار میکنی میشه بگی۲۱ سالمه قصدم این بود تا خود ۳۰ مجرد بمونم و تمام خاستگارام رد ک ... اشتباه نکن..ادمخوبیه ازدواج کن
دخترگاوچران عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 1110 کاش خدا یه نگاه به ما هم بندازه قربون خدا برم فکه مارو یادش رفته
missmehrbano مدیر استارتر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 3669 دوس دارم ادما درذ نکشن ۵ ماه پیش اینطوری بودم الان متاهلم و صد بار روزی ارزوی مرگ ازدواج اینه تهش چرا آخه به لطف خدا، سال ۱۴۰۴ صفحه جدید زندگیم باز شد 💍❤️
missmehrbano مدیر استارتر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 3669 ما دوازده سالگی ازدواج کردیم گلی به سر نزدیم،، من ازین بابت خیلی حسرت میخورم به لطف خدا، سال ۱۴۰۴ صفحه جدید زندگیم باز شد 💍❤️