2777
2789
عنوان

کودک سندروم داون

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 100 پست
انشالله خدا کمکت کنه

ممنون ان شالله  برای پسرم‌دعا کنید ک خدا کمکش کنه باوجود ازمایشها و غربالگریها بازم‌متوجه نشدن و گفتن‌سالمه 

خواست خدا بوده  ک‌من مادر این‌بچه باشم  من‌دوسداشتم‌باخانواده های ک‌این بچه هارو دارن درارتباط باشم اما فعلا ک‌موفق نشوم‌پیداشون‌کنم

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
ما داریم تو آشناها الان 52 سالشه 😊😊 درباره بچگیش چیزی نمیدونم عزیزم متاسفانه چون نبودم اون موقع & ...

ممنون‌عزیزم‌ان شالله ک‌تنش سالم‌باشه 🌸

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم داریم تو بستگان مراقبت کادر درمانی و...ندیدم داشته باشن فقط مراقبت خانواده هست

چند سالشه ؟راه میره 

من‌فقط میگم‌پسرم‌زودتر راه بره خداروشکر ک تاحالا پیشرفتش خوب بوده قشنگ بلند میشه می ایسته اما خیلب احتیاط کاره و میترسه بدون‌کمک‌سریع میشینه 

ممنون ان شالله  برای پسرم‌دعا کنید ک خدا کمکش کنه باوجود ازمایشها و غربالگریها بازم‌متوجه نشدن ...

حتما

انشالله خدا برات حفظش کنه

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
حتما انشالله خدا برات حفظش کنه

ممنون همچنین بچه شمارو 🌹

ممنون عزیزم‌ک‌اومدی تاپیکم 💐

خواهش میکنم گلم 

کسی که گفتم الان حرف میزنه غذا میخوره فوق العاده باهوشهههه مهربونه چون مادر پدرش فوت شدن یه پرستار فقط کنارشه اما مراقب خاصی نداره فقط حموم میبره و آشپزی میکنه براش 

موهاش تک و تووک سفید شده اما خب مثل 14 ساله هاس مشخص نیس که سنش بالاس 

از خیلی از آدما دوس داشتنی تره و یادمه هر وقت به نیت این که یه کاری براش کنم نذری کردم همیشه دعام گرفته بس که این آدم دل پاکه من عاشقشم 

تو روستا هم زندگی میکنه 

از خدا میخوام به شما و بچه تون هم که مثل فرشته هاس سلامتی بده ❤❤

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 
چند سالشه ؟راه میره  من‌فقط میگم‌پسرم‌زودتر راه بره خداروشکر ک تاحالا پیشرفتش خوب بوده قشنگ بل ...

یه دختر ۲۶سالست ولی یادمه بچه بود راه میرفت راحت نگران نباشین شاید یکم دیرتر راه بیوفته ولی درست میشه این بچه ها واقعا دوست داشتنین فقط مراقبت و وقت زیاد و البته صبوری میخوان خدا قوت بهتون

خواهش میکنم گلم  کسی که گفتم الان حرف میزنه غذا میخوره فوق العاده باهوشهههه مهربونه چون مادر پد ...

ممنون عزیزم خدا حفظش کنه

من فقط ارزومه‌پسرمو ببینم داره راه میره 😢 حرف میزنه 

ناراحت نیستم و گله ندارم ک چرا بهم‌این بچه رو داده توسن ۲۱سالگی 

اتفاقا خیلی دوسداشتنی و شیرینه 

بچه من از لحاظ چهره زیاد مشخص نمیشه اصلا تاخودمون‌نگیم‌کسی نمیدونه 

یه دختر ۲۶سالست ولی یادمه بچه بود راه میرفت راحت نگران نباشین شاید یکم دیرتر راه بیوفته ولی درست میش ...

ماشالله خداحفظش کنه 

ان شالله خدا خودش ب هر دومون‌کمک‌کنه بمنم‌صبر وتحمل بده و‌توان‌ک‌با بچم‌کار کنم 🌷ممنون ک‌وقت گزاشتی عزیزم 

ممنون عزیزم خدا حفظش کنه من فقط ارزومه‌پسرمو ببینم داره راه میره 😢 حرف میزنه  ناراحت نیستم و ...

نگران نباش راه میره و بزرگ میشه 

اره ناراحت نباش اصلا چون یه تیکه از بهشت و خدا بهت داده 😊😊😍😍

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 

ممنون ان شالله 

دستت درد نکنه ک‌وقت گزاشتی جواب دادی عزیزم 

نمیشد ریپلای کنمتون

خانمها کسی از این‌فرشته ها داشت بیاد باهم‌حرف بزنیم درباره روند پیشرفت و رشدشون

بچه ی یکی از فامیلای دورمون . هیچ پیشرفتی نداره . بچه سندروم داونی که پیشرفت نمیکنه

عزیزم‌این‌بچه ها اموزش پذیرن و میتونن با اموزش مثه بچه های عادی زندگی کنن

ممنون ک‌نظر گزاشتی و منو امیدوار کردی ب اینده بچم ☺

عزیزم‌این‌بچه ها اموزش پذیرن و میتونن با اموزش مثه بچه های عادی زندگی کنن ممنون ک‌نظر گزاشتی و منو ...

اره مثل بچه های عادی زندگی میکنن. و اتفاقا خیلی بی ازار و خوشحالند ولی من فکرکردم منطورت پیشرفت از لحاظ ذهنیه که متاسفانه ندارند دیگه . ولی خوب از معدود معلولیت هایی هستند که بی ازارند دردسرشون کمتره خوشحال و خنداند نه مثل اوتیسمی ها

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد