2777
2789
عنوان

کودک سندروم داون

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 100 پست
اره مثل بچه های عادی زندگی میکنن. و اتفاقا خیلی بی ازار و خوشحالند ولی من فکرکردم منطورت پیشرفت از ل ...

عزیزم‌خب همین ک‌ کارهای شخصی رو یاد بگیدن حرف زدن و راه رفتن‌اینا پیشرفته دیگه 

اینا کم توان ذهنی هستن ن کلا ناتوان پسرمن با اینکه ۳سالش نشده ناراحتی منو میفهمه دعوا وخوشحالی رو میفهمه احساساتشو قشنگ‌نشون‌میده از چیزی خوشحال باشه یا ناراحت اگه درست اموش ببینن مسولیت هم‌میتونی بهشون‌بدی البته بستکی ب شدت معلولیتشون داره 

خداروشکر بچه من‌معلولیت کمه 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
عزیزم‌خب همین ک‌ کارهای شخصی رو یاد بگیدن حرف زدن و راه رفتن‌اینا پیشرفته دیگه  اینا کم توان ذ ...

عزیزم اره حتی فکرکنم بین خودشونم دسته بندی دارند کمتر و بیشتر . خدا برات نگهش داره

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم خدا حفظش کنه من فقط ارزومه‌پسرمو ببینم داره راه میره 😢 حرف میزنه  ناراحت نیستم و ...

عزیزم این چه غصه ایه شما داری ، راه رفتن و خودش غذاشو خوردن و اینها رو که حتما یاد میگیره ، ببین بچه های سندرم داون فقط دیرآموزن وگرنه سایر چیزها مثل زبان ، موسیقی ، ورزش و ...هم میتونی بهش یاد بدی فقط دیرتر یاد میگیره ، این پیجی که برات تگ می کنم رو حتما برو تو اینستا، پرنیان هست یه بچه سندرم داون که مدرسه عادی میره ، پیانو میزنه ، انگلیسی صحبت می کنه مثل بلبل ، آشپزی می کنه و .... رمزش فقط آموزشه ولا غیر :

parnian_hamidi

میشه دعا کنین من تا ده شهریور به آرزوم برسم ، دعای شما باعث شد من به دو تا آرزوی بزرگم برسم و حالا 
عزیزم اره حتی فکرکنم بین خودشونم دسته بندی دارند کمتر و بیشتر . خدا برات نگهش داره

ممنون انشالله🌷

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
عزیزم این چه غصه ایه شما داری ، راه رفتن و خودش غذاشو خوردن و اینها رو که حتما یاد میگیره ، ببین بچه ...

ممنون عزیزم بالاخره منم‌مادرم  دیگه نگرانی دارم 

من‌اینستا ندارم متاسفانه 

اره دیراموزن پسرم ۱۳ماهگی یاد گرفت بگه جیش اونم هر دفعه میبردمش سرپا میکردمش میگفتم جیش کن پسرم جیش یاد گرفته 

از این توپ بزرگا داره خودش میره روش با سینه و غلت میزنه باتوپش 

اونایی ک بچه های سالم دارن درک نمیکنن این خوشحالی مارو ک بچم مثلا موفق شد با لیوان اب بخورخ یا موفق شد بالاخره خودش بدون کمک بلند بشه بشینه 

چون بچه های عادی اینارو ما متوجه نمیشم ک کی یاد گرفتن واندازه ماها خوشحال نمیشن اینا برای بچه های خاص موفقیت هاب بزرگیه

اره مثل بچه های عادی زندگی میکنن. و اتفاقا خیلی بی ازار و خوشحالند ولی من فکرکردم منطورت پیشرفت از ل ...

شما خودت داری مادر میشی..این چه مدل حرف زدنه..مشخصه بی سواد هم هستی..یه چیزی شنیدی و میگی...امیدوارم هیچ وقت با بچت امتحان نشی....

عزیزم برو تحت پوشش بهزیستی هزینه را میدن 

ممنون 🌷🌷خداروشکر ابوالفضل راه افتاد و داره مستقل میشه 

رفتم‌پرسیدم‌هزینه رو‌نمیدن‌ فقط چند جلسه رایگان براشون‌میزارن اونم باید ۳تا پزشکی ک‌اونجا هستن تایید کنن ک مشکلات زیادی داره 

مستمری ک‌اصلا ب این‌سال و ماه بهش تعلق نمیگیره باید یکی فوت کنه‌دور ازجون ک‌بعد جایگزین کنن 

خیلیا‌چندساله تونوبت هستن

ممنون 🌷🌷خداروشکر ابوالفضل راه افتاد و داره مستقل میشه  رفتم‌پرسیدم‌هزینه رو‌نمیدن‌ فقط چند ج ...

عزیزم شما برو چند تا دکتر مشهور. نامه بزار روش. جسمی. اعصاب. ذهنی. خدا کمکتون کنه. برای من هم دعا کن مریضن 

خانمها کسی از این‌فرشته ها داشت بیاد باهم‌حرف بزنیم درباره روند پیشرفت و رشدشون

منم مثل شما دوماهش که شد اتفاقی واسه یبوست بردمش دکتور گفت داون داره اصلا باورش خیلی سخت تا یه هفته خونه ما عزا بود ،آخرش ازمایش کاریوتایپ دادیم دیدم ۴۷ کروموزومیه دیگه حقیقتو قبول کردیم وراضی شدیم به امر خدا ،همه اش مقصر اون متخصص وماماهای شبکه بهداشته ،چطور باپیشرفت علمی واین همه ازمایش واین همه سنوگرافی وغربالگر نفهمیدم ،همه اش میگفتن بچه ات سالمه خدارو شکر ،الانم خدارو شکر ۳ وماه یه هفته اشه خیلیم شیرین ونازه وعلائم خیلی کمی داره ،واستون دوستی میفرستم قبول کن ممنون 

منم مثل شما دوماهش که شد اتفاقی واسه یبوست بردمش دکتور گفت داون داره اصلا باورش خیلی سخت تا یه هفته ...

سلام عزیزم منم بچم ی ماهشه تازه ب دنیا اومده سندروم داره ازکجا بفهمم درصدش چقدره خفیفه یاشدید؟

خداروشکر کسی این بچه های ک این مشکلو دارن د دیده ن شنیده  دوروبرش کسی این‌مشکلو داره😕

عزیزم . من یکی از این فرشته ها رو دارم .. ببین با هم کاملا فرق می کنن.. دختر من کمی دیرتر از بچه های دیگه راه افتاد .. به هوششون بستگی داره .. الان کامل حرف میزنه و در راه رفتن اصلا مشکلی ندارن این بچه ها .. یه زمانی خیلی برام سخت بود ولی الان بدون زندگی کردن با این فرشته ی فوق العاده مهربون زندگی رو نمی خوام😍❤️

سلام عزیزم منم بچم ی ماهشه تازه ب دنیا اومده سندروم داره ازکجا بفهمم درصدش چقدره خفیفه یاشدید؟

الان مشخص نمی کنه.. کمی که بزرگ‌شد .. اگه خفیف باشه .. کم کم راه میوفته و عادی صحبت می کنه .. دخمل فرشته ی من .. الان قشنگ از روی کتاب می خونه .. و یکدنیا مهربونی داره .. که همه عاشقش هستن .. امیدت فقط به خدا باشه گلم

برلش واکر بگیر شاید با اون ترسش بریزه البته چک کن ببین قدش مناسب باشه اندازه اش شه.دوست منم ی پسر داره البته اون با کاردذمتنی راه افتاد.الان قشنگ میدوه.یادمه خیلی ماساژش میداد با روغن.

همتا اسم خـودمه♥
الان مشخص نمی کنه.. کمی که بزرگ‌شد .. اگه خفیف باشه .. کم کم راه میوفته و عادی صحبت می کنه .. دخمل ف ...

دخترت چند سالشه عزیزم؟علائمش چیه کف دستش ۱۸ ۸۱ رو داره؟خدابرات نگهش داره دعا کن پسرمنم خفیف باشه