2777
2789

هفته بعد عروسی پسرخالمه هنوز لباس کادو هیچی نخریدم دارم دق میکنم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
به خاطر پول؟

بله باید 500 میلیون جور کنیم بدیم رهن مستاجر قبلیمون بره مستاجر جدید نیومده همسرم همش فکرش اونجاست بی خیال هم هست لباس اصلا براش مهم نیست

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم گفت فردا بربم تهران لباس بخریم من پولشو میدم با همسرم لج کردم گفتم نمیخواد

بله باید 500 میلیون جور کنیم بدیم رهن مستاجر قبلیمون بره مستاجر جدید نیومده همسرم همش فکرش اونجاست ب ...

نمیتونی از کسی لباس قرض بگیری؟ 

من درکت میکنم ادم ناراحت میشه ولی الان شرایطتون هم فرق داره باید پول جور کنید 

از مادری خواهری کسی نمیتونی یه کم پول قرض کنی 

لباس مجلسی چیزی تو کمد نداری؟

نمیتونی از کسی لباس قرض بگیری؟ من درکت میکنم ادم ناراحت میشه ولی الان شرایطتون هم فرق داره باید پول ...

اخه کی 500 الان داره نقدر کی میده گفتیم ولی نشده

چرا آخه عزیزم تلخ نکن زندگی رو به خودت

حوصلم نمیاد بخدا به همسرم گفتم راضیم دستو پام بشکنه بهانه بشه عروسی نرم دلم اتیش گرفت بخدا بعدش 

نمیتونی از کسی لباس قرض بگیری؟ من درکت میکنم ادم ناراحت میشه ولی الان شرایطتون هم فرق داره باید پول ...

نه ندارم همش تکراریه عروسی مختلطه باید پوشیده بپوشم اکثرا لباساشون بازه

میدونم ناراحتی ولی آخه همسرت هم احتمالا تو فشاره خودش چی میگه؟

بله دقیقا تو فشاره ولی بیخیال هم هست چند ماهه میدونی عروسیه هیچ حرکتی نمیکنه دقیقه نود کارامونو باید بکنیم عادتشه

منی که همیشه از چند ماه قبل لباس اماده میکردم ذوق میکردم واسه عروسی یه چشمم شده اشک یکی خون 

به نظرم با مادرتون برید خرید بهدا جبران میکنید براشون نزار خاطره بدی بشه برات

با همسرم لج کردم براش مهم نیست میگه ندارم درحالیکه درامدش خوبه بازاریه