14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1013 عنوان خیلی ناراحتم خیلی دلم برای خودم میسوزه 149 بازدید | 24 پست هفته بعد عروسی پسرخالمه هنوز لباس کادو هیچی نخریدم دارم دق میکنم خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم امروز | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1013 به خاطر پول؟ بله باید 500 میلیون جور کنیم بدیم رهن مستاجر قبلیمون بره مستاجر جدید نیومده همسرم همش فکرش اونجاست بی خیال هم هست لباس اصلا براش مهم نیست خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1013 مامانم گفت فردا بربم تهران لباس بخریم من پولشو میدم با همسرم لج کردم گفتم نمیخواد خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
اشرشیاکلایبدبخت عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 9727 بله باید 500 میلیون جور کنیم بدیم رهن مستاجر قبلیمون بره مستاجر جدید نیومده همسرم همش فکرش اونجاست ب ... نمیتونی از کسی لباس قرض بگیری؟ من درکت میکنم ادم ناراحت میشه ولی الان شرایطتون هم فرق داره باید پول جور کنید از مادری خواهری کسی نمیتونی یه کم پول قرض کنی لباس مجلسی چیزی تو کمد نداری؟
اشرشیاکلایبدبخت عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 9727 مامانم گفت فردا بربم تهران لباس بخریم من پولشو میدم با همسرم لج کردم گفتم نمیخواد چرا آخه عزیزم تلخ نکن زندگی رو به خودت
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1013 نمیتونی از کسی لباس قرض بگیری؟ من درکت میکنم ادم ناراحت میشه ولی الان شرایطتون هم فرق داره باید پول ... اخه کی 500 الان داره نقدر کی میده گفتیم ولی نشده خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1013 چرا آخه عزیزم تلخ نکن زندگی رو به خودت حوصلم نمیاد بخدا به همسرم گفتم راضیم دستو پام بشکنه بهانه بشه عروسی نرم دلم اتیش گرفت بخدا بعدش خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1013 نمیتونی از کسی لباس قرض بگیری؟ من درکت میکنم ادم ناراحت میشه ولی الان شرایطتون هم فرق داره باید پول ... نه ندارم همش تکراریه عروسی مختلطه باید پوشیده بپوشم اکثرا لباساشون بازه خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
اشرشیاکلایبدبخت عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 9727 حوصلم نمیاد بخدا به همسرم گفتم راضیم دستو پام بشکنه بهانه بشه عروسی نرم دلم اتیش گرفت بخدا بعدش میدونم ناراحتی ولی آخه همسرت هم احتمالا تو فشاره خودش چی میگه؟
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1013 میدونم ناراحتی ولی آخه همسرت هم احتمالا تو فشاره خودش چی میگه؟ بله دقیقا تو فشاره ولی بیخیال هم هست چند ماهه میدونی عروسیه هیچ حرکتی نمیکنه دقیقه نود کارامونو باید بکنیم عادتشه خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
اشرشیاکلایبدبخت عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 9727 نه ندارم همش تکراریه عروسی مختلطه باید پوشیده بپوشم اکثرا لباساشون بازه به نظرم با مادرتون برید خرید بهدا جبران میکنید براشون نزار خاطره بدی بشه برات
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1013 منی که همیشه از چند ماه قبل لباس اماده میکردم ذوق میکردم واسه عروسی یه چشمم شده اشک یکی خون خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1013 به نظرم با مادرتون برید خرید بهدا جبران میکنید براشون نزار خاطره بدی بشه برات با همسرم لج کردم براش مهم نیست میگه ندارم درحالیکه درامدش خوبه بازاریه خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
اشرشیاکلایبدبخت عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 9727 بله دقیقا تو فشاره ولی بیخیال هم هست چند ماهه میدونی عروسیه هیچ حرکتی نمیکنه دقیقه نود کارامونو باید ... هر کسی یه خصلت بدی داره خودت رو ناراحت نکن برو عروسی خوش باش برای خودت