2777
2789
عنوان

اقدامی های این ماه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 109 پست
ایشالا ب مراد دلت میرسی عزیزم خدا برا همه درست کنه

انشاء الله برای همگیییی

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

من سه ساله آندومتریوز دارم لاپاراسکوپی کردم اما عود کرده دوباره پیش دکتر رفتم گفت نمیشه دوباره عمل ک ...

عزیزم توکل بر خدا کن، اون بخواد هیچی نمیتونه جلودار باشه. شما اقدامتو کنین بقیشو بسپار به خدا ان شاءا... بهتون یه نی نی ناز و سالم میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من خیلی مطلب خوندم، بنظرم خیلی مهمه که بتونید سرتونو با یه کارایی مثل کارای هنری، کارای خونه یا هرچی، شلوغ کنین. سعی کنین انقدر هر روز بهش فکر نکنین، استرس خودش یه مانع بازدارندست. 

خیلی کارایی هست که ادم میتونه یاد بگیره و انجام بده. 

من خیلیا رو دیدم و خوندم که دقیقا زمانی که ناامید شدن و دیگه به بارداری فکر نکردن و مسغول کارای دیگشون شدن، همون موقع در کمال ناباوری باردار شدن

وای چه خوب میشه بگی سیکلت منظمه یا نه و علائمت چی بود

اره عزیزم منظم برعکس هر ماه که کلی علائم داشتم این ماه هیچ علائمی نداشتم و اصلا فکرش رو نمیکردم که باردار باشم طبق سونو که دیروز رفتم 5 هفته و 2 روز بود 

اره عزیزم منظم برعکس هر ماه که کلی علائم داشتم این ماه هیچ علائمی نداشتم و اصلا فکرش رو نمیکردم که ب ...

به سلامتی😍

انشا ء الله نینیتو سالم بغل بگیری

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

اره عزیزم منظم برعکس هر ماه که کلی علائم داشتم این ماه هیچ علائمی نداشتم و اصلا فکرش رو نمیکردم که ب ...

مبارک باشه عزیزم. ان شاء ا... بارداری سالم و خوبی داشته باشی  

دوسال پیش سقط داشتم ماه اوله میترسم نتونم باردارشم

یه بار باردار شدی پس حتما دوباره هم میشی.من موندم اصلا میشم یا نه؟😂ایشالله زود خبر بارداریتو‌بدی

خدایا یه نی نی سالم بزار تو‌دلم 🌷
خانما من ی هفته ب پری مونده خیلی دندون دردم نمیدونم قرص بخورم یا ن؟ با این کرونا مبترسم برم دندونپ ...

بخور دکترم بری مسکن میده اگر خیلی فکر میکنی بارداری سبک بخور.

خانما من ی هفته ب پری مونده خیلی دندون دردم نمیدونم قرص بخورم یا ن؟ با این کرونا مبترسم برم دندونپ ...

میخک داری؟اگر داری بزار رو دندونت مثل بی حسی دندوپزشکیه