سلام دوستای گلم. من یه مشکلی دارم که واقعا افسرده میشم. فقط نخندین که چرا افسرده میشی. جلو موهای قشنگ سفید میشه ۲۸ سالمه و همیشه به ظاهرم اهمیت میدم میخواستم ازتون کمک بخوام و نمیخوام موهامو رنگ کنم چون موهام زبره هر چقدر رنگ کنم سفیدی اش بیشتر میشه. راههای سنتی بگین. فداتون
باید مداوم انجام بدی تا بعد از چند ماه نتیجه بگیری
هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
منم مث توام ۲۷ سالمه .موهام دارن سفید میشن.هفته ای یبار حنا میذارم توشم یه تخم مرغ و یه قاشق قهوه میریزم.رفتم دکتر برام آزمایشم نوشته ببینم ویتامینی چیزیمکمه که اینجور شده
برید دکتر طب سنتی یا طب اسلامی چون سفید شدن مو در سن زیر چهل سال علتش معمولا افزایش سردی و تری و افزایش بغلم در بدن هست ، که اگر رفع بشه موها به رنگ اولیه برمیگرده