2777
2789
عنوان

رفع سفیدی مو

164171 بازدید | 94 پست

سلام دوستای گلم. من یه مشکلی دارم که واقعا افسرده میشم. فقط نخندین که چرا افسرده میشی. جلو موهای قشنگ سفید میشه ۲۸ سالمه و همیشه به ظاهرم اهمیت میدم میخواستم ازتون کمک بخوام و نمیخوام موهامو رنگ کنم چون موهام زبره هر چقدر رنگ کنم سفیدی اش بیشتر میشه. راههای سنتی بگین. فداتون

تعداد رای : 5
نظرسنجی
رنگ‌شیمیایی توصیه نشه!
0
0%
فقط راههای سنتی
5
100%

هلیله ی سیاه بخور

روغن سیاه دونه بزن به موهات

باید مداوم انجام بدی تا بعد از چند ماه نتیجه بگیری

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هلیله ی سیاه بخور روغن سیاه دونه بزن به موهات باید مداوم انجام بدی تا بعد از چند ماه نتیجه بگیری

آره همین تا یکسال باید بخوری از 6ماه شروع میکنه به نتیجه دادن به امید خدا

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

میگن سبوس برنج خوبه 

سه ماه هر روز یک قاشقی ریز تو ماست یا شیر بخور 

من قبلا خوردم اصلا بپمزه نیست تو ماست میریختم می خوردم 

ولی باید سه ماه پشت هم‌ادامه‌ بدی 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
هلیله سیاه بخوری روزی یکی ناشتا یا حنا بزن😁

ناشتا بودنش مهم نیس مهم خوردنش هس

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

منم مث توام ۲۷ سالمه .موهام دارن سفید میشن.هفته ای یبار حنا میذارم توشم یه تخم مرغ و یه قاشق قهوه میریزم.رفتم دکتر برام آزمایشم نوشته ببینم ویتامینی چیزیم‌کمه که اینجور شده

خدایا شکرت که اینقدر مهربونی

کجای کاری خواهر من با نوزده سال سن داره موهام سفید میشه 

البته ارث از بابامه من عاشقشووونم😍

عمم کلا جوگندمی شده موهاش سنشم چهله انقد خوشگل میشه هرکی میبینه فکر میکنه رنگه و هعی سوال میکنه ازش

یه پیج معرفی میکنم صددرصد موهات سیاه میشن 

پیج haircar_sogabd

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

برید دکتر طب سنتی یا طب اسلامی چون سفید شدن مو در سن زیر چهل سال علتش معمولا افزایش سردی و تری و افزایش بغلم در بدن هست ، که اگر رفع بشه موها به رنگ اولیه برمیگرده 

خوشا به بخت بلندم که تو خدای منی❤

بهترین درمان هلیله سیاه پودر شده رو با عسل یا گلای قاطی کنید و به شکل حب های کوچک تبدیل کنید و بعد هر وعده ۲عدد ازشون رو بخورید 

۱۱تا۱۸ماه طول میکشه تا درمان بشید

اول مطمئن بشید که هلیله براتون ضرری نداره 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹