2777
2789
عنوان

اقدامی های این ماه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 109 پست
مبارک باشه عزیزم. ان شاء ا... بارداری سالم و خوبی داشته باشی    

ممنون عزیزم هرچی خدا بخواد من لکه بینی داشتم توی فروردین رفتم دکتر برام سونو نوشت طبق تاریخ پریودی 6 هفته بودم سونو که دادم هیچی نشون نداد دوباره طبق تاریخ 8 هفته رفتم سونو بهم گفتم یه چیزی دیده میشه ولی معلوم نیست ساک بارداری یا مایع برای توی اون سونو تاریخ بارداری رو زد 5 هفته و 2 روز یعنی تقریبا 3 هفته با تاریخ پریودیم تفاوت داشت حالا 10 روز دیگه مجدد باید برم سونو رو تکرار کنم ببینم خدا چی میخواد   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه اقدامیای گل امیدوارم هرچی زودتر دامن همگی سبز بشه😍

من ۲۴ سالمه. پریودام منظم و ۳۰ روزه بود ولی از وقتی اقدام کردم ۳.۴ روز عقب میوفته هرماه.

ماه چهارم اقدام هستم خودم چکاب کامل دادم مشکلی نیست اما سه ماه اقدام ک بی فایده بود شنبه همسرم میره ک آزمایش اسپرم بده ببینیم چی میشه دعا کنین برام

سلام به همه اقدامیای گل امیدوارم هرچی زودتر دامن همگی سبز بشه😍 من ۲۴ سالمه. پریودام منظم و ۳۰ روزه ...

کلا میگن هر ماه حداکثر 25 درصد احتمال بارداری هست مخصوصا اگر اوایل اقدام باشه.

ان شاءا... مشکلی نباشه و به زودی دامنت سبز بشه...

بچه ها من دیروز هم از کیت استفاده کردم نتیجش دقیقا مثل روز قبلش بود، یه هاله خیلی کمرنگ افتاد.

در صورتی که طبق محاسبات باید امروز فردا تخمک گذاریم باشه.

لطفا کسایی که از کیت تخمک گذاری استفاده کردن از تجربشون بنویسن. برای بارداریتون کمک کننده بود؟

بچه ها من دیروز هم از کیت استفاده کردم نتیجش دقیقا مثل روز قبلش بود، یه هاله خیلی کمرنگ افتاد. در ص ...

عزیزم من از کیت استفاده نکردم اپلیکیشن mint رونصب کردم بعد به سری اطلاعات زمان پریودی رو وارد میکنی زمان تخمک گذاری  و مشخص میکنه اگه سیکل منظمی داشته باشی خیلی دقیقه 

سلام به مامانای گل امروز و فردا

من امروز هم از کیت استفاده کردم، پررنگتر از روزهای قبله و واضح دیده میشه. اما هنوز به پررنگی خط کنترل نیست. 

امروز روز 11 سیکلم بود و دوره هام از 25 تا 27 روز متغیره

من پارسال یه سقط داشتم الانم ده ماهه که تو اقدامم ولی بارداز نشدم😔تروخدا برام دعا کنید

عزیزم توکل بر خدا کن. یه بار بارداری شدی ان شاءا... دوباره به زودی بارداری میشی