2777
2789
عنوان

اقدامی های این ماه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 109 پست
سلام بچه ها. من امروز یچیزی راجب کیت تخمک گذاری متوجه شدم.  اینکه ادارار اول صبح نباید باشه رو ...

من دفعه های پیش هربار کیت میزدم خط نمینداخت.ولی وقتی میرفتم دکتر میگفت فولی یزرگ دارم

خدایا یه نی نی سالم بزار تو‌دلم 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من در کل سعی میکنم زیاد به علائم توجه نکنم چون خیلی ذهن آدمو درگیر میکنه. مثلا ماه پیش بعد از اقدام من درد سینه و دردهای زیر دل داشتم، فکر میکردم احتمالا باردارم اما نبودم

واسه منم دو روز قبلش زدم منفی شد روز پریودی یه لکه دیدم دیگه نیومد حدود 1 هفته بعدش بی بی زدم مثبت ش ...

وای چه خوب

میشه بگی سیکلت منظمه یا نه

و علائمت چی بود

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

یکمی صبر کن بعد از موعدت بزن. ان شاءا... که بارداری عزیزم

ان شاءالله😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

دوسال پیش سقط داشتم ماه اوله میترسم نتونم باردارشم

نه اصلا به ترسهات توجه نکن. همینکه یک بار باردار شدی این یعنی خدا رو شکر توی باردارشدن مشکلی نداشتی، خیلیا تا همین جا شو هم ممکنه نتونن تجربه کنن. 

ان شاءا... این ماه باشی، ولی اگه نشدی هم نگران نباش، تازه اقدام رو شروع کردی و تا بدن بیاد خودشو با شرایط جدید تنظیم کنه ممکنه کمی طول بکشه

ان شاءا... دامن همه چشم انتظارا سبز بشه

مگه چندوقت اقدام داری؟

۶ یا ۷ ماهه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشکلی نداری سونو ازمایش دادی

من سه ساله آندومتریوز دارم لاپاراسکوپی کردم اما عود کرده دوباره پیش دکتر رفتم گفت نمیشه دوباره عمل کرد

هردکتری رفتم گفته هرکاری میکنی فقط زووود بچه دارشو

ولی مشکل دیگه ای ندارم

شوهرم البته یکم ضعیفه که داره دارو مصرف میکنه

جفتمونم از اول سیکل من سیاهدونه و عسل خوردیم و مولتی ویتامین

پیاز خامم با غذامون میخوریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40