2777
2789
عنوان

شوهرم جلوي مادرشوهرم كتكم زد شما بودين چيكار ميكردين

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 54 پست
اگه من بودم اولا ب هیچ عنوان ب شوهرم اجازه نمی دادم که به خودش اجازه بده جلوی همه با من دعوا کنه اگر ...

چه جوری اجازه نمیدادی؟؟؟منم هر چی از دهنم بیاد میگم اگر همچین اتفاقی بیفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

یه کلاس باید بزارن تو نینی سایت چه جوری شوهر را کتک بزنیم 😂

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
چه جوری اجازه نمیدادی؟؟؟منم هر چی از دهنم بیاد میگم اگر همچین اتفاقی بیفته

خب باید حد و مرزی برا احترام گذاشتن ب هم دیگه وجود داشته باشه اصلا نباید ادم بزاره مردم از زندگی شخصیش سردربیارن من شوهرم میگه وقتی عصبی بشی ازم و برگردی پیش خونوادت باید منم فراموش کنی نباید تحت هیچ شرایطی هیچ کسی از مشکلاتمون خبر دار بشه چون فقط ب ما دوتا مربوطه 

😐نمیدونم 😐
خب باید حد و مرزی برا احترام گذاشتن ب هم دیگه وجود داشته باشه اصلا نباید ادم بزاره مردم از زندگی شخص ...

درسته.اما بعضی مردها خودشون جو گیر میشن جلو خانوادشون

اگه من بودم اولا ب هیچ عنوان ب شوهرم اجازه نمی دادم که به خودش اجازه بده جلوی همه با من دعوا کنه اگر ...

اره دقیقا قشنگ قهو.....میکردم اساسی که دفعه اول و اخرش باشه بدونه من پارچه ورمالیده تر از این حرفام 

درسته.اما بعضی مردها خودشون جو گیر میشن جلو خانوادشون

باید جو بکنی تو ک.و.ن.ش.و.ن تا یاد نگیرن غلط اضافی بکنن خودشون دم به دیقه از غرور حرف میزنن مگه زن بدبخت غرور نداره

😐نمیدونم 😐