2777
2789

سلام عزیزان دل ، با توجه به قیمت طلا و فاصله ی کم بین شب یلدا و عید نوروز ، میشه شب یلدا رو حذف کرد؟ طلا نبرد؟ یا ضایع میشیم؟

مگه شب یلدا باید حتما طلا داد؟ 

فکر میکردم فقط خوراکی های یلدایی میبرن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستکی به عروس داره  برای من هیچی نیاوردن گفتن رسم نداریم  برای جاریم همه مناسب ها خرید کردن و‌طلا بردن   فقط یه مناسبت طلا نبردن هنوزم میگه طلا ندادن 😑

هرسال میبرید یا فقط یه سال؟؟

اگه فقط سال اوله

حتما یلدایی ببرید برای عروس

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

اگه توقع پذیرایی آنچنانی ندارید،توقع ندارید برای داماد کت چرم چند میلیونی بگیرن خانواده عروس،اشکال نداره طلا نبرید،بعد شام تشریف ببرید و هر آنچه توانتون هست تقدیم کنید 

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 
مگه شب یلدا باید حتما طلا داد؟ فکر میکردم فقط خوراکی های یلدایی میبرن

رسم هرجایی فرق داره

مثلا مشهد در حد جشن عقده

تالار میگیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
هرسال میبرید یا فقط یه سال؟؟اگه فقط سال اولهحتما یلدایی ببرید برای عروس

من خودم عروسم یلدایی که میارن فقط طلا رو میپرسم دستمون تنگه پدرشوهر ندارم همش پای همسرمه

وایییی چه سنگین

اره

ست کامل لباس 

طلا

اجیل کیک و دسر میوه 

بعضیا مثلا یه تیکه از جهیزیه عروسم هدیه میدن

مثلا بخاری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم عروسم یلدایی که میارن فقط طلا رو میپرسم دستمون تنگه پدرشوهر ندارم همش پای همسرمه

طلا که بازم میره تو جیب شوهرت

ولی آبروی تو و خودشه

اگه خیلی بهش فشار نمیاد بخره خیلی بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40