2777
2789
عنوان

به یکی شماره کارت دادم همه چیو گفت

346 بازدید | 21 پست

یه کفش داشتم قدیمیه با یه لباس مجلسی یبار پوشیدم گذاشته بودم دیوار پیام داد شماره کارت خواست دادم 

بعد یهو کل اطلاعاتمو بهم فرستاد مثلا نام پدر کد ملی شماره تماس متاهل بودنمم همه چیو 

بعد تهدیدم کرد گفت داری تن فروشی می‌کنی به شوهرت میگم یه آدم کاملا ناشناس بود 

نصف شبی از کجا اطلاعات منو درآورد حالم بده

کاربری به من انتقال داده شد 🥰توهین ممنوع دوست عزیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشناخت تون ،فردا برین شکایت بابت تهدید و تهمت از دفاتر قضایی بزنید

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

😐 یک چیزی از جریان کفش شنیده و ....🤦 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خو شاید اشنا بوده خواسته بترسونتت اخه غریبه ک نمیدونه تو کدوم کفش و لباس رو داری ک 

والا انقدر شگرد های طلاق زیاد شده طرف میگفت شوهرم انگشتر نخریده بود برام بعد عمدا انگشتر میزاشت تو اتاقم و میگفت برات خریدم حواست نیس تا دیونه جلوه اش بده تو دادگاه ک خانومه زرنگ بود فهمید