2777
2789
من میخام سودایی بشم😑لاغر بشم

سودا اصلا خوب نیست وقتی تو بدن رسوب کنه تبدیل میشه به سرطان اولش با ریزش مو شروع میشه بعد ک زیاد شه ام اس و سرطان شروع میشه

واسه لاغر شدن مزاج صفرا خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سودا اصلا خوب نیست وقتی تو بدن رسوب کنه تبدیل میشه به سرطان اولش با ریزش مو شروع میشه بعد ک زیاد شه ...

آره منم اینو شنیدم... 

کسی را قضاوت نکنید، فقط بخاطر اینکه گناهانش با گناهان شما فرق دارد😊
سودا اصلا خوب نیست وقتی تو بدن رسوب کنه تبدیل میشه به سرطان اولش با ریزش مو شروع میشه بعد ک زیاد شه ...

اوه چه بد 

صفرا چه جوریه؟چه جوری باید از دموی تغییز کرد ب سمت صفرا؟

نمیددنی مثلا تا چه مدت 

فکر نمیکنم برای همیشه عوض بشه بازم سرچ کن مطمئن شو

ولی تا اونجایی که من یادمه طبع ذاتی عوض نمیشه 

ولی خب چندماهی باید اصلاح طبع انجام بدی 

ولی عزیزم زیاده روی نکن چون بهم خوردن مزاج عوارض داره ، باید مناسب طبعمون غذا بخوریم ما 

ورزش های مناسب دموی ها رو سرچ کن انجام بده 

اوه چه بد  صفرا چه جوریه؟چه جوری باید از دموی تغییز کرد ب سمت صفرا؟

چیزای مرطوب رو حذف کن و به جاش چیزای خشک بخور خرما و عسل بهترین چیزا واسه تغییر مزاج به سمت صفرا هستن لبنیاتم ی دوره کلا حذف کن اگه خواستی لبنیات بخوری فقط و فقط کره و خامه بخور بقیشو اصلا نخور

حداقل روزی دو سه قاشق عسل بخور

نعنا و کرفس و سیر و پیاز و سبزی خوردن هم خیلی خوبه

من میخام سودایی بشم😑لاغر بشم

عزیزم ظاهر بیخیال، ببین که چقدر خصوصیات اخلاقی دموی ها خوبه... من دوست داشتم خوش اخلاق باشم بیخیال باشم... من خودم لاغرم ولی نمی دونم سودایی ام یا صفرایی... 

کسی را قضاوت نکنید، فقط بخاطر اینکه گناهانش با گناهان شما فرق دارد😊