2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کردی؟ که طبع سودات کم شد، راسته میگن بدترین طبع، طبع سواد یعنی سرد وخشکه؟ ... 

ی دوره حدودا ۶ ماهه گرمی میخوردم 

طبع سودا افتضااااااحه من با همه دعوا میکردم و همیشه اعصابم خورد بود مشکل خوابم پیدا کرده بودم الان درسته ک وزن اصافه کردم ولی اخلاقم خیلی خوبه😂

صحیح ولی دموی به خاطر رطوبت بدن اب میان بافتی زیاد و بدنشون حالت ورم کرده داره و زود تپل میشن

با ورزش و رژیم طبعتون درست میشه دوست عزیز.میتونی از دکتر تغذیه طبق طبعت رژیم لاغری بگیری

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
ی دوره حدودا ۶ ماهه گرمی میخوردم  طبع سودا افتضااااااحه من با همه دعوا میکردم و همیشه اعصابم خ ...

آره منم ی جا خوندم. اخلاق سودایی ها بده  فکر وخیال هم زیاد دارن، منفی نگرن تا مثبت نگر... لاغر هم هستن. 

کسی را قضاوت نکنید، فقط بخاطر اینکه گناهانش با گناهان شما فرق دارد😊
خب سوالم اینه ک چحوری طبعم رو ب سمت صفراوی ببرم؟؟؟؟

غذای مرطوب نخور دیگه (چه سرد و مرطوب چه گرم و مرطوب)

غذاهای گرم و خشک بخور بیشتر مثل بادمجون و خرما 

مرطوب هم که اکثر میوه ها رطوبت بالا دارن 

چجوری دموی شدی؟ 

ی دوره حدودا ۶ ماهه رژیم گرمی گرفتم مزاجم صفرا شد بعد از اون دیگه مثل بقیه همه چی خوردم(سردی و گرمی باهم) و کم کم چون رطوبت زیاد به بدنم رسونده بودم دموی شدم

با ورزش و رژیم طبعتون درست میشه دوست عزیز.میتونی از دکتر تغذیه طبق طبعت رژیم لاغری بگیری

توی نت زده بود تغذیه خیلی روی لاغری افرادی با طبع دموی تاثیر نداره فقز ورزش منم مشکل دارم نمیتونم ورزش کنم😣